"Pencerelerimiz ayrı, evimiz bir; sahip çıkalım"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker'i ziyaret etti. Demirkırkan, "Farklı pencerdelerden baksak da pencerelerin yer aldığı ev aynı. Evimize birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP İl Saymanı Ömer Bıçak ile CHP İl Başkan Yardımcısı Vedat Sever, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "15 Temmuz kalkışması ve sonrasında yaşanan terör olayları, bizim birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. Farklı siyasi görüşlerde olabiliriz, ama vatanımız tek. Ben bunu şöyle tarif ediyorum: Hepimiz, başka pencerelerden hayata bakıyoruz; ama pencerelerin yer aldığı ev aynı. Evimiz bir, dolayısıyla evimize birlikte sahip çıkmamız gerekiyor" dedi. 
15 TEMMUZ'DAN SONRA BİR İLK YAŞANDI
Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Cemil Çoker de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "15 Temmuz darbe girişiminden sonra Afyonkarahisar, güzel bir birliktelik ortaya koydu. Siyasi parti temsilcilerimiz, birlikte açıklama yaptılar. Biz bu istişare kültürünün bundan sonra da devam etmesi gerektiğini, hem ülke sorunları, hem şehir sorunlarının bu şekilde masaya yatırılmasının önemli olduğunu dile getiriyoruz" ifadelerini kullandı.  
Editör: Haber Merkezi