PARSAK’TAN ŞUHUT ÇIKARTMASI!

21 Mart 2015 tarihinde yapılan MHP 11. Olağan Genel Kurulu’nda, Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği'ne tekrar seçilen MHP Afyonkarahisar Milletvekili A. Adayı Mehmet PARSAK, yaşanan taşkın felaketi sonrasında Şuhut’u ziyaret etti.

Şuhut’ta geniş bir partili grup tarafından karşılanan Parsak, öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, taşkın felaketi ve yaşanan tahribatla ilgili bilgi aldı. “Şuhut yıllarca hemşerimizdir diyerek Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel EROĞLU’na destek verdi. Bugün gelinen noktada, takke düşmüş kel görünmüştür, Şuhutluların ve Afyonkarahisarlıların “sürpriz” adı altında avutulmaya çalışıldığı ortaya çıkmıştır. Şuhut ilçemizin umutları yıkılmış, Bakanın kendi memleketinde, kendi görev alanı ile ilgili bir konuda dahi yeterli önlemi almadığı görülmüştür.” dedi.

İş kazaları başta olmak üzere, taşkın, sel, deprem vb. doğa olayları sonrasında hükümet yetkililerinin hep aynı nakaratı tekrarladığını kaydeden Parsak “Madenlerimizde iş kazaları oluyor, yüzlerce insanımız hayatını kaybediyor hemen sonrasında “ölmek, bu işin fıtratında var” açıklamalarıyla karşılaşıyoruz. Deprem oluyor, sel oluyor, “Allah’ın takdiri biz ne yapalım” diyorlar. Böyle bir yaklaşımı akla uygun kabul edebilmek imkansızdır. Tamam, her şey elbette yüce Allah’ın takdiridir ancak hükümetin başında bulunanlar da gerekli tedbirleri almakla yükümlüdür, meydana gelen doğal afetler, hükümetin sorumluluğunu ortadan kaldırmaz.” şeklinde konuştu.

MHP Şuhut İlçe Başkanı ve İlçe Yönetimi başta olmak üzere, belde, köy ve mahalle temsilcileri ile uzun uzun sohbet eden Parsak, Şuhut ve köylerinin eksikleri ve ihtiyaçlarını tek tek dinledi. Yaklaşan seçimlere de değinen Mehmet Parsak, “İnşallah 7 Haziran sonrasında, 13 yıldır bir şekilde giderilemeyen bu eksiklikler tamamen giderilecek, Türkiye’nin en büyük sorunu görev başındaki hükümettir ve bu sorunu da milletimiz ile elbirliği içinde çözeceğiz inşallah” dedi.

Genel seçimlerde Şuhut’ta ve Afyonkarahisar’da 1. Parti olacaklarını belirten Parsak, “Düne kadar anket manipülasyonları ve yandaş basının desteğiyle MHP’nin gücünü saklamaya çalışanlar, bugün farklı kaynaklar tarafından kamuoyuna sunulan sonuçlar itibariyle susmuş durumdalar. Milletimizin MHP’ye sevgisi, güveni ve teveccühü artık saklanamayacak düzeydedir. Türk Devleti’ni ve Türk Milleti’ni bölmeye çalışanlara, Türkiye Cumhuriyeti’nin temel niteliklerini tahrip ederek, kişisel saltanatları uğruna bir rejim bunalımı çıkarmaya kalkışanlara, milletimizin kaynaklarını kendi aralarında bölüşüp, yolsuzluk ve hırsızlık bataklığında kaybolanlara buradan açıkça sesleniyorum: Bittiniz! Bunu herkes gibi siz de görüyorsunuz. “Sevgi”, para değildir, haram para gibi saklayabileceğiniz bir şey değildir. Bu milletin bize olan sevgisini saklayamazsınız.” dedi.

HİLAL BÜYÜYECEK, HELAL BÜYÜYECEK

Türkiye’nin yeni dönemde dürüst, kararlı ve helalin yanında bir yönetimle birlikte büyüyeceğini kaydeden Parsak, “Yaklaşan MHP iktidarı sadece rakamlar üzerinde değil gerçekten bir büyümeyi getirecektir. Türk Milletinin her ferdi, her dönemde arttığı söylenen Gayri Safi Milli Hasıla’dan payına düşeni alabilecektir. Şu anda Türkiye, kendisine küfür etmekten geri durmayan, sayısı sınırlı, yandaş bir grup için çalışıyor, bunlar için üretiyor, bunlar için büyüyor. Bizim dönemimizde ülke ekonomisi fakirler için de büyüyecek, muhtaçlar için de büyüyecek, esnaf ve KOBİ’lerimiz için de büyüyecek, işçi ve memurumuz için de büyüyecek. HİLAL büyüyecek, HELAL büyüyecek.” dedi.

Ziyaretlerini tamamlayan PARSAK, Şuhutluların sıcak ilgisi içerisinde ilçeden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi