Parsak’tan, emekliye büyük müjde!

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, çıraklık yaptığı babasının eski elektrikçi dükkânının da bulunduğu mahalleyi ziyaret etti. Mahalleli Parsak’ı bağrına bastı.

 

Emekliye müjde veren MHP Milletvekili Adayı Parsak, “Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz” dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, bugün ki çalışmalarına, daha önce çıraklık yaptığı babasının eski elektrikçi dükkânının da bulunduğu mahalleden, kendi mahallesinden başladı. Afyonkarahisar Dumlupınar mahallesi ayakkabıcılar çarşısından başlayarak, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Parsak, kapı kapı dolaşarak, sıkılmadık el bırakmıyor. Halkın dertlerini, sorunlarını dinleyen Parsak, güne çocukluğunun geçtiği mahalleden başladı. Çıraklık yaptığı babasının eski elektrikçi dükkânının da bulunduğu mahalleyi ziyaret eden Parsak’ı eski dükkân komşuları bağrına bastı. Parsak’ı karşısında gören vatandaşlar, eski günleri yâd ederek, duygusal anlar yaşadı.

BAKANLIK YAPACAK DÜZEYDESİN

Vatandaşlar, “Biz senin çocukluğunu biliriz. Çocukluğunda da şimdi olduğu gibi beyefendi, dürüst, kaliteli kişiliğinle tanınırdın. Bakanlık yapacak düzeyde olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu dönem MHP iktidar olursa seni de Afyonlu bir çocuğumuz olarak mecliste bakan olarak görürüz inşallah. Allah yolunu açık etsin” dediler.

YOLSUZLUKLARIN ÜZERİNE TİTİZLİKLE GİDİLECEKTİR

Gittiği her yerde sevgi seliyle karşılanan MHP 1. sıra Milletvekili Adayı Parsak, vatandaşlara Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesini anlattı. Parsak, “Terörün ve bölücülüğün kökünü kazıyacağız. Terörle pazarlıklar derhal bitirilecek. İhanet süreci bıçak gibi kesilecek. Kadınlarımıza çocuklarımıza ve engellilerimize yönelik davalarda zaman aşımı kaldırılacak, mahkeme ve harç masrafı alınmayacaktır. 17-25 zanlıları başta olmak üzere tüm yolsuzlukların üzerine titizlikle gidilecektir. Soygunculardan ve hortumculardan hesap sorulacaktır. Yolsuzluk yoluyla elde edildiği tespit edilen her türlü varlığa el konulması bu servetlerin nerede kimin adına kayıtlı olursa olsun el konulması hukuken sağlanacaktır” dedi.

YOLSUZLUKLA MÜCADELE KURULU OLUŞTURULACAK

Özerk bir yolsuzlukla mücadele kurulu oluşturulacağını da söyleyen Parsak, “Ekonomi politikalarımız 2 ana eksenden oluşmaktadır. Kamuda çalışan taşeron işçileri kadroya geçireceğiz. Emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında 1400’er lira olmak üzere yıllık iki asgari ücret tutarında emekli desteği hakkı tanıyacağız. Cumhurbaşkanı milletvekili emeklisi aynı tutarda ödenek alacaktır. Emeklilerin banka promosyonu alabilmelerinin önünü açacağız. Esnafımızın emekli aylığından kesilen SGK primini kaldıracağız. Sağlık hizmetinde alınan ek ücret ve katılım payı uygulamasına son vereceğiz. Emeklilerimizi enflasyona ezdirmeyeceğiz, emekli aylığı zammını özel bir endeksle belirleyeceğiz. Emekli aylığı hesabından refah payını çoğaltacağız” diye konuştu.

 

Parsak, ziyaretleri sırasında eski Tarım ve Köy İşleri Bakanı İsmet Attila ile karşılaştı ve önerilerini aldı. 
Editör: Haber Merkezi