Parsak: “Türk Milleti’nin umudu MHP”

MHP Milletvekili Mehmet Parsak İhsaniye ilçesinde ve Döğer Beldesi’nde vatnadaşlarla bir araya geldi

Gerçekleştirdikleri ziyaretlerde halkımızın AKP’nin yalanlarından bıktığını ifade eden Parsak, “Bir söylediklerini ertesi günü yalanlayan AKP’den milletimiz bıkmıştır artık. Hesap 1 kasım’da kesilecektir” dedi

Seçim çalışmaları kapsamında İhsaniye ilçesini ve Döğer Kasabasını ziyaret eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak 1 Kasım seçimlerinde MHP’ye destek istedi.

MHP VARSA ÇARE VARDIR

İhsaniye ilçesinde ve Döğer Kasabası’nda yaşayan vatandaşlarımızın sıkıntı yaşadığını kaydeden Parsak, “Sadece İhsaniyemiz, Döğerimiz değil, gezdiğimiz her yerde insanların AKP yüzünden umutsuz olduğunu gözlemliyoruz. Yalan üzerine kurulmuş AKP’nin artık 1 Kasım’da sandıkta gerekli cevabı alacağını biliyoruz. Türkiye asla umutsuz olmayacaktır. Çünkü ülkesini ve Türk Milletini seven Milliyetçi Hareket Partisi’nin temiz kadroları sorunları çözecektir” dedi.

YALAN SİYASETİ GÜDÜYORLAR

MHP’nin koalisyon görüşmelerindeki tutumunun büyük takdir topladığını ifade eden Parsak, “PKK’nın 10 maddelik talebini kabul edenler, MHP’nin ülkemizin geleceği açısından hayati önem arz eden 4 maddesini kabul etmemiştir. Bu maddeler Anayasamızın ilk 4 maddesinin korunması, Barış adı altında PKK ile yapılan pazarlıkların sona erdirilmesi, yolsuzluğa adı karışanların yargılanması ve Cumhurbaşkanının anayasal sınırlarını çekilmesidir. Bu şartlarımız MHP’nin değil milletin menfaatleri için konulmuştur” dedi.

HANGİ MADDELERİ KABUL ETMİYORLAR AÇIKLASINLAR

MHP’nin ortaya koyduğu 4 maddenin hangisini kabul etmediklerini AKP’nin açıklamasını isteyen Parsak, “AKP bu şartların hangisinden rahatsız olduğunu açıklamaladır. Eğer bu şartlar kabul edilseydi MHP koalisyona hazırdı. Ancak AKP bunu kabul edemedi” dedi.

ALGI OPERASYONU TUTMADI

AKP’lilerin MHP’den azınlık hükümetine destek yada seçim hükümetine destek istediklerini söyleyen Parsak, “Koalisyon görüşmelerinden sonra dışarı çıkıp MHP’nin teklifleri reddettiğini söylediler. MHP koalisyona hayır dememiştir. Seçim hükümeti yada azınlık hükümetine karşı çıkmıştır. Ancak AKP’nin söylediği yalan ters tepti” dedi.

Seçim ziyaretleri esnasında AKP Milletvekili adayı Cengiz Sağlam’la da karşılaşan Parsak vatandaşlar ve esnaf tarafından büyük ilgi gördü. 
Editör: Haber Merkezi