Parsak: “Sizlere layık olacağım”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Pazar yerini ziyaret etti

Seçimlerden sonra Pazar yerini ziyaret edeceğine söz verdiğini söyleyen Parsak, “Pazarcı esnafımıza verdiğimiz sözü tutmak üzere tekrar geldik. Bizlere gösterilen ilgiye minnettarız” dedi

7 Haziran seçimleri öncesi Fuar Alanında bulunan Pazar yerinde esnafın, “Seçimlerden sonra bir daha gelmiyorlar” sözünü işittiğini ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Mehmet Parsak, “Bizlere oy versin yâda vermesin tüm hemşerilerimize tekrar teşekkür ziyaretlerimize başladık. Pazarcı esnafımıza seçimlerin ardından tekrar geleceğimizi söylemiştik. Şimdi bu sözü tuttuğumuz için çok mutluyuz” dedi.

ESNAF ŞAŞIRDI

Ziyaretten dolayı teşekkür eden pazarcı esnafı bugüne kadar seçilen milletvekilleri arasında ilk defa Mehmet Parsak’ın kendilerine gelerek teşekkür ettiğini söylediler. Bu ziyaretin bir örnek teşkil ettiğini ifade eden pazarcı esnafı Parsak’a teşekkür ettiler.

HER YERE ULAŞACAĞIZ

Beraberinde MHP İl Başkanı Raşit Demirel ile gerçekleştirilen ziyaretlerin ne ilk nede son olduğunu vurgulayan pazarcı Parsak, “Tüm köy ve kasabalarımızı, ilçelerimizi, sivil toplum örgütlerimizi seçim öncesi ziyaret etmiştik. Gelecek hafta mecliste yoğun bir çalışma programı var. Sık sık ilimize gelerek seçimden önce ziyaret ettiğimiz herkesi tekrar göreceğiz. Bizlere verdikleri desteğe teşekkür edeceğiz. Afyonlu hemşehrilerimin Ankara’da bir kapılarının olduğunu asla unutmasınlar. İstedikleri zaman kapımızı çalabilirler. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. Bizler zaten hemşehrilerimizin sorunlarını çözmek için TBMM’ye geldik” dedi.

Parsak gün boyu Kamu-Sen İl Temsilciliğini ve çarşı esnafını da ziyaret etti. 

Editör: Haber Merkezi