PARSAK SEÇİM ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak  Osman Attila’yı kabri başında andı ve Afyon Basını ile TÜFAD’ı ziyaret etti.

 

MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak, seçim çalışmalarına Afyonkarahisar Merkez İlçede yaptığı ziyaret ve temaslarla devam ediyor. Parsak pazartesi günü ilk olarak Afyonkarahisarlı ünlü şair ve devlet adamı Osman Attila’nın kabri başında yapılan anma törenine katıldı. Kocatepe kabristanında gerçekleşen anma programının ardından kendisine eşlik eden MHP Afyonkarhisar İl Başkanı Raşit Demirel, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve teşkilat üyeleri ile Afyon Basınını ziyaret eden Parsak, bu arada Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar şubesini ziyaret ederek burada ziyarete açılan fotoğraf sergisini inceledi.

 

Parsak ve beraberindeki heyetle ziyaret turu esnasında karşılaşan vatandaşlar MHP Adayı Parsak ve MHP heyetine yoğun ilgi gösterdiler.

 

Parsak seçim çalışmaları kapsamında hafta sonuna kadar Afyonkarahisar Merkez İlçe köy ve kasabalarında ziyaretlerine devam edecek.

Editör: Haber Merkezi