Parsak, Rusya’ya görevlendirildi
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Türkiye -  Rusya ilişkilerin normalleşmesine yönelik çalışmalar kapsamında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında Rusya'yı ziyaret edecek heyette yer alacak.
 
24 Kasım 2015 tarihinde Hatay’da düşürülen Rus uçağının ardından hızlanan Türk-Rus krizinin sonrasında neredeyse kopma noktasına gelen iki ülke ilişkilerinin normale döndürülmesi için yapılan çalışmalar devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir araya da geleceği ziyarette, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin görevlendirmesi ile MHP adına Parsak da yer alacak.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Rusya’ya yapılacak ziyarette MHP’yi temsilen Parsak’ın katılmasını istediği öğrenildi.
İLİŞKİLER NORMALE DÖNECEKTİR
Yolculuk öncesi konuyla ilgili değerlendirmeler yapan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “24 Kasım 2015 tarihinde Türk hava saldırısını ihlal eden bir Rus savaş uçağı, Türk jetleri tarafından düşürülmüştü. O tarihten bu yana Türk-Rus ilişkilerinin tekrar eski haline getirilmesine yönelik çalışmalar hükümet tarafından sürdürülüyor. Bu çerçevede Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Putin, St Petersburg’da bir araya gelecekler. MHP Genel Başkanı ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli tarafından partimizi temsilen bu ziyarete katılmak üzere görevlendirildik, 9 Ağustos Salı günü yola çıkacağız. Ülkemizin ve milletimizin menfaatlerinin söz konusu olduğu durumları takip adına görevimizi yapıp döneceğiz" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi