Parsak: “Panik ve gergin halleri kaybedişin emareleridir”

AK Parti iktidarına yüklenen MHP Milletvekili Adayı Mehmet Parsak, “Artık AKP’de kaybetme psikolojisi mevcut. En tepesinden, en tabanına kadar hepimizin şahit olduğu gergin halleri bir kaybedişin emareleridir. Şuan da yaşadıkları panik psikolojisidir. Günden güne eridiklerinin, oy kaybettiklerinin kendileri de farkında ve bu yüzden sinirli ve asabiler” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Parsak dur durak bilmiyor. Sultandağı ve Çay ilçelerini ziyaret eden Parsak, halkın sevgisine mazhar oldu.

Dün Sultandağı ve beldelerini ziyaret eden Parsak bugün de Çay ilçe merkezi ve beldelerinin halkıyla kucaklaştı. Gebeceler kasabası ve Çay ilçesinde iki ayrı vatandaşın düğününe katılan Parsak, düğün sahiplerine Kur'an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. Parsak, Sultandağı ilçesinin Üçkuyu, Karapınar, Çukurca beldeleri ile Çay ilçesi Karacaören, Akkonak, Orhaniye, Karamık, Koçbeyli, İnli ve Pazarağaç köy ve beldelerinde halkın desteğini istedi. Halkın büyük teveccühüne alan Parsak, gittiği yerlerde onlarca farklı partiden vatandaşa MHP rozeti taktı.

BİZİ AKP YİNE KANDIRDI

Mehmet Parsak’a özellikle kapatılan belde halklarından yoğun şikâyetler iletildi. Belediye oldukları günleri mumla arar hale geldiklerini ileten vatandaşlar, “Belediyemizi kapatanlardan sandıkta hesap soracağız” dediler. Belediye döneminde daha hizmet aldıklarını ancak köy olduktan sonra hiçbir hizmet alamadıklarını söyleyen köy halkı, “Bizi AKP yine kandırdı. ‘Köy olunca çok sevineceksiniz. Daha iyi hizmet alacaksınız. İyi ki köy olduk diyeceksiniz’ şeklinde ifadelerle bizi yine kandırdılar. Biz de onlara inandık, bekledik, sabrettik, sorunlarımızı ilettik. Ancak hiçbir hizmet gelmiyor. Artık sabrımız taştı. Biz yeniden belediye olmak istiyoruz. Bize bunu reva gören AKP’den sandıkta hesap soracağız” dediler.

OY DEVŞİRENLER, HALKA SIRT DÖNMÜŞ!

Milliyetçi Hareket Partisi’nin iktidarında vatandaşın her kesiminin derdine çare aranacağını, çözüm yolları üretileceğini kaydeden Mehmet Parsak ise, “Üzülmeyin, az daha sabredin. İnşallah 7 Haziran seçimlerinin ardından iktidara gelişimizle birlikte kapanan beldeleri yeniden açacağız. Kapanan beldelere o özlemini çektikleri hizmeti hatta daha fazlasını getireceğiz. Durumunuza bizzat şahit oluyoruz. Köye dönüştürülen beldeler gerçekten büyük bir sıkıntı içinde. En basit çöp sorunlarını bile aşamaz hale gelmişler. Buralardan ‘daha iyi hizmet alacaksınız’ diye oy devşirenler buralara çoktan sırtını dönmüşler bile. Allah’ın izniyle tekrar söylüyorum; iktidara geldiğimizde kapatılan beldeleri yeniden açacağız ve hak ettikleri hizmeti vatandaşa getireceğiz” dedi.

YOLCUDUR ABBAS, BAĞLASAN DURMAZ

AK Parti iktidarına yüklenen Parsak, “Artık AKP’de kaybetme psikolojisi mevcut. En tepesinden, en tabanına kadar hepimizin şahit olduğu gergin halleri bir kaybedişin emareleridir. Şuan da yaşadıkları bir panik psikolojisidir. Günden güne eridiklerinin, oy kaybettiklerinin kendileri de farkında ve bu yüzden sinirli ve asabiler. Şah damarları artık kesilmiş durumdadır. Yolcudur Abbas, bağlasan durmaz. Artık AKP, 7 Haziran seçimlerinin ardından bu feraset sahibi halk tarafından tepetaklak indirilecektir. Halkımız 13 yıl boyunca AKP’ye sabırla destek verdi. Bugün düzelir, yarın iyileşirler diye sabretti. Dedik ya halkımız feraset sahibi ve çok sabırlıdır. Ancak AKP vatandaşta görüyoruz ki ne sabır bırakmış, ne tahammül. Bıçak kemiğe dayanmış durumdadır” diye konuştu.

 

Parsak son olarak, “Türk Milleti varken, Allah'ın izniyle bileğimizi kimse bükemez! Yüce Allah Milliyetçi-Ülkücü Hareket'i muzaffer kılsın” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi