Parsak: “MHP Türk Milleti’nin yanında”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak yeni anayasa görüşmeleri ve Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye kararını değerlendirdi
Türk Milleti’nin rahat olmasını isteyen Parsak, “MHP her zaman Türk Milleti’nin yanında yer almaktadır. Bu yüzden herkesin içinin rahat olması gerekiyor” dedi
 
Yeni anayasa çalışmaları ve Avrupa Parlamentosunun Türkiye kararı hakkında açıklamalarda bulunan Parsak, anayasa görüşmelerinin ikinci turunun sona erdiğini ve iktidarın MHP’nin önerileri doğrultusunda metni revize ettiğini ifade etti.
Türk Milleti’nin rahat olmasını isteyen Parsak, “MHP dün olduğu gibi bugünde ve yarında yalnızca Türk Milletinin menfaatleri için çalışmaktadır. Zaten aleyhte olabilecek girişimlere karşı dimdik ayaktayız. Önümüzdeki hafta içinde yeni anayasa konusunda önemli yol kat edileceğini düşünüyoruz” dedi.
AP’Yİ LANETLİYORUZ
Avrupa Parlamentosu’nun Türkiye’nin üyelik sürecini dondurma kararı almasının utanç verici olduğunu ifade eden Parsak, “Avrupa ancak terör örgütlerini desteklemekten öteye kararlar alamaz hale geldi. Türkiye aleyhtarı ne kadar girişim varsa Avrupa Parlamentosunun içinde olduğunu rahatlıkla görebiliyoruz. Bu tür girişimler kadim milletimizi korkutamaz. Bu olay siyaset üstü bir konu olarak değerlendirilmelidir. Bu yüzden devletimizin arkasında durmaya sonuna kadar devam edeceğiz” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi