Parsak: “MHP Türk Milleti’nin özüdür”
 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak MHP’nin kuruluşunun 48. Yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı
 
MHP’nin var olduğu günden beri yalnızca Türk Milleti’nin ve ebedi devletimizin hizmetinde olduğunu belirten Parsak, “MHP kutlu Türk Milleti’nin siyasal hareketidir” dedi
 
 
9 Şubat 1969 tarihinde kurulan Milliyetçi Hareket Partisi’nin 48. Yılı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, Türk Milleti’nin var olduğu sürece MHP’nin de var olacağını ifade etti.
TÜRK MİLLETİNİN ÖZÜYÜZ
Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türk Milletinin bekası için canını feda eden şehitlerin varlığından güç bulduğunu kaydeden Parsak, “Türk Milleti var olduğu sürece Milliyetçi Hareket Partisi’de var olacaktır. MHP sadece bir siyasi hareket değil manevi varlığı olan kurumsal bir yapıdır. Bu kutlu yapının ve Türk Milleti’nin varlığı için 5 bin ülkücü şehit olmuştur” dedi.
BAŞBUĞ YOL GÖSTERİCİDİR
9 Şubat 1969 yılında partimizin temellerini atan rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş ve ülküdaşlarının bize emanet ettiği MHP bugün liderimiz Devlet Bahçeli ve ekibi tarafından emin ellerde yoluna devam etmektedir. Tüm bu duygu ve düşüncelerle davamız yolunda şehit olan ülkücüler başta olmak üzere Başbuğumuz Alparslan Türkeş, parti kuruluşunda yer alan rahmetli ülküdaşlarımıza Allah’tan rahmet dilerken, tüm ülkücü camiaya selam ve saygılarımı sunarım” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi