PARSAK: “MHP TEŞKİLATLARI DİMDİK AYAKTADIR.”

Milliyetçi Hareket Partisi İl, Merkez İlçe Teşkilatları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri bir araya geldi

Programda konuşan MHP Milletvekili Mehmet Parsak, “Ülkücü hareket iyi günde de kötü günde de her zaman birlik içinde olmuştur. Bu tablo birliğimizin en güzel göstergesidir”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın organize ettiği programda İl Teşkilatı, Merkez İlçe Teşkilatı, Kadın Koordinasyon Kurulu, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri bir araya geldi.

TEŞKİLATLAR GÖREVİNİ YAPTI

Programda ilk konuşmaya yapan MHP İGM Grup Başkanı Mehmet Karagöz, 7 Haziran seçimlerinde de, 1 Kasım seçimlerinde de Afyonkarahisar teşkilatlarının görevini yerine getirdiğini söyledi. Gece-gündüz demeden yoğun tempoda çalışıldığını ifade eden Karagöz, “Bugün bir arada olan teşkilat mensuplarımız davaya inanmış insanlardır. Birlik ve beraberliğimiz asla bozulmayacak” dedi.

EKSİKLERİMİZİ GİDERECEĞİZ

Daha sonra bir konuşma yapan MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ise, “46 yıllık siyasi hareketin mensupları olarak beklenti olmadan hizmetlerimiz devam edecektir. Elbette eksiklerimiz vardır. Teşkilat üyelerimizle bu konuları görüşerek ilerleyen döneme daha sağlam şekilde yürüyeceğiz” dedi.

MHP TÜRK MİLLETİNİN OMURGASIDIR

Yağcı’nın ardından söz alan MHP İl Başkanı Raşit Demirel ise, “MHP olarak 1 Kasım’de istediğimiz sonucu alamadık. Ancak her ne pahasına olursa olsun mücadelemiz sürecektir. MHP milletine asla yalan söylemeyen, yalnız doğruların yanında yer alan bir partidir. Bundan sonrada aynı çizgimizde yolumuza devam edeceğiz” dedi.

FİKİRLERİMİZİ RAHATÇA SÖYLEMELİYİZ

Düzenlenen programa katılımın yoğun olması nedeniyle teşkilat üyelerine teşekkür eden MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ise, “Son 1.5 yılda 6 büyük seçim geçirilmiştir. Maddi ve manevi yönden parti teşkilatlarını oldukça yoran bu seçimlerde teşkilat üyelerimizin fedakârca çalışmaları nedeniyle hepsine teşekkür ediyorum. Bugün herkes aklından geçenleri söylemelidir. MHP Türkiye’nin en demokratik partisidir. İleriye daha güvenle bakmak için fikirler bizim için son derece önemlidir” dedi.

AKP YALANI ÇOK SEVİYOR

1 Kasım seçimlerinde AKP’nin yalan üzerine kurgulu siyasetinin emeline ulaştığını ifade eden Parsak, “MHP’nin her şeye karşı olduğu iftiralarıyla siyaset yaptılar. Çünkü AKP iktidar olabilmek için millete söylenecek yalanın bir öneminin olmadığını düşünmüştür. MHP 3-5 oy fazla almak için milletine yalan söylemez. Oylarımızın düşeceğini bilsek bile yalnızca Türk Milleti’nin yanında yer alır ve doğruları halkımızla paylaşırız” dedi.

MİLLETİMİZ KORKUTULDU

AKP’nin 7 Haziran’dan 1 Kasım’a kadar geçen sürede halkımızı resmen tehdit ettiğini ifade eden Parsak, “Biz gidersek terör olayları artıyor. Biz gidersek ekonomimiz çökecek diyerek halkımızı korkuttular. MHP’ye koalisyon teklifinde bile bulunmamalarına rağmen MHP her şeye karşı çıkıyor iftiralarıyla algı oluşturdular. Kendileri gibi kirli havuz medyasıyla halk üzerinde algı oluşturdular” dedi.

KENDİMİZİ TOPARLAYACAĞIZ

1 Kasım seçimlerinde istenilen sonucun elde edilemediğini ifade eden Parsak, “Sayımlar yapılırken MHP’nin baraj altında kaldığı algısı oluşturmaya çalıştılar. Bunu Anadolu Ajansı eliyle yapacaklardı. Çünkü MHP’nin olmadığı bir TBMM hem AKP’ye, hem CHP’ye hem de HDP’ye fazlasıyla yarıyor. Anayasayı istedikleri gibi deştireceklerdi. Ancak bunda başarılı olamadılar. Elbette istediğimiz sonucu alamadık. Bu konuda da çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Parsak’ın konuşmasının ardından parti teşkilat üyeleri de sırayla fikirlerini paylaştıktan sonra toplantı sona erdi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi