Parsak: “Kutlu yürüyüşün en önemli adımı”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak 2017 yılını ve Mekke’nin fethinin 1386. Yılını kutladı
 
Mekke’nin fethinin İslam dünyası için dönüm noktası olduğunu belirten Parsak, “Hz. Muhammet (sav) önderliğindeki İslam ordusu büyük bir zafer kazanmış ve dinimizin dünyaya yayılmasında ilk adım atılmış oldu” dedi
 
Mekke-i Mükerreme’nin fethinin 1386. Yılı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, fethin İslam dünyası için tarihi bir adım olduğuna dikkat çekti.
İSLAM GÜNEŞİ DÜNYAYA YAYILDI
Mekke’nin fethiyle birlikte İslam dünyasının çok önemli bir zafer kazandığını söyleyen Parsak, “İki cihan serveri Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) ve kutlu ordusu Mekke’yi fethederek İslam güneşinin yeryüzünü aydınlatmasına vesile olmuşlardır. Sevgili Peygamberimizin yolunda giden mü’minler için bu olağanüstü gün tüm İslam alemine tekrar hayırlı olsun” dedi.
YENİ YILDAN UMUTLUYUZ
Türk-İslam dünyasının 2017 yılını da kutlayan Parsak, “Türk-İslam dünyası 2016 yılında büyük sıkıntılar yaşamıştır. Ülkemiz bu süreçte birçok badireler atlatmasına rağmen Türk Milletinin ferasetiyle zorlukların üstesinden gelinmiştir. Ancak yeni yıldan bizlerde umutluyuz. Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin ve Türk-İslam dünyasının yeni yılını kutlar, sağlıklı huzurlu bir yaşam dilerim” dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi