Parsak: Gurbetçilerimiz ülkenin geleceği için MHP’yi tercih edecek

Milliyetçi Hareket Partisi Milmletvekili Mehmet Parsak 1 hafta içinde Belçika’yı karış karış geçerek gurbetçilerimizle fikir alış-verişinde bulundu

1 hafta süresince gurbetçilerin sorunlarını dinlediklerini söyleyen Parsak, “Gurbetçilerimiz Türkiye’de ki yaşanan gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Ülkemizin geleceği için MHP’yi tercih edeceklerini söylemeleri bizi mutlu etti” dedi

1 haftadır Belçika’da gurbetçilerimizle bir araya gelen MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, gurbetçilerimizle siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmeler konusunda fikir alış-verişinde bulunduklarını söyledi. Gurbetçilerimizin Türkiye’de yaşanan olayları yakından takip ettiklerini ifade eden Parsak, “Belçika’nın Limburg, Verviers, Cheratte, Marchienne, Coursel, Mons, Beringen, Genk gibi yerleşim bölgelerinde gurbetçilerimizi ziyaret etme fırsatı bulunduk. Ülkemizin Geleceği için Milliyetçi Hareket Partisini tercih edeceklerini ifade etmeleri bizleri memnun etmiştir” dedi.

SORUNLARI ÇÖZMEYE GELİYORUZ

Türkiye’de olduğu gibi gurbette yaşayan hemşehrilerimizin de sıkıntıları olduğunu ifade eden Parsak, “Gurbetçilerimizin sorunlarını yerinde gröme fırsatı bulduk. 1 Kasım’da MHP iktidarında ülkemizin genel sorunlarını çözerken, gurbetçilerimizin de sorunlarını çözmek için mücadele edeceğiz” dedi.

YALANA MİLLETİN KARNI TOK

Koalisyon görüşmeleri esnasında AKP Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun MHP’ye koalisyon teklifiyle gelmidiğini söyleyen Parsak, “Seçim hükümeti yada AKP’nin kuracağı azınlık hükümetine destek vermemizi istediler. Ülkemizin menfaatleri için bu şartlar asla kabul edilemezdi. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli 4 yıllık koalisyon kurulmasını önermiştir. AKP buna yanaşmamıştır. PKK’nın 10 maddesine Dolmabahçe’da kabul edenler MHP’nin milli ve manevi değerlerimizin korunması için sunduğu 4 teklifi kabul etmemişlerdir. Gurbetçi vatandaşlarımız özellikle AKP’lilerin algı oluşturmak için MHP tüm teklifleri kabul etmedi yalanını biliyor. Sadece gurbetçilerimiz değil Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızda çok iyi biliyor. Bu yalanlara gerekli cevap 1 Kasım’da verilecektir” dedi.

Parsak Belçika ziyaretinde teşkilat üyeleri, Belçika Türk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri ve gurbetçilerimizle sık sık bir araya geldi.

Editör: Haber Merkezi