Parsak, “Bahçeli’nin öngörüleri her zaman doğru çıkmıştır”

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Sultandağı İlçe Kongresinde konuşan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin yıllar önce söylediklerinin bugün tek tek ortaya çıktığını hep birlikte izliyoruz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ilçe kongreleri başladı. Dün Sultandağı ilçe kongresinde bir konuşma yapan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak birlik ve beraberlik mesajı verdi. MHP’yi yok etmek için yoğun çaba harcayanların emellerine asla ulaşamayacağını ifade eden Parsak, “Türk Milleti ve MHP tarih boyunca birlik içinde yol alacaktır” dedi.

ÖNGÖRÜLERİ BUGÜN ORTAYA ÇIKIYOR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yıllar önce söylediği birçok şeyin bugün net şekilde ortaya çıktığını ifade eden Parsak, “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli FETÖ hakkında geçmişte söylediği sözleri hep birlikte hatırlamalıyız. O dönem Liderimizin söylediklerine ‘Kargalar bile güler’ diyenlerin birde şimdi söylediklerine bakmalıyız. Sayın Genel Başkanımız yıllar önce söylediği sözler bugün tek tek ortaya çıkmaktadır” dedi.

MHP TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYDU

15 Temmuz darbe girişimi sonrası MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin önemli bir sorumluluk aldığını ifade eden Parsak, “Devletimizin bekası için MHP dün olduğu gibi bugünde taşın altına elini koymaktadır. Yönetimde yaşanan sorunların çözümü için böylesi bir anayasa değişikliği gerekli olmuştur. Bizlerde her ülkücü gibi devletimizin bekası için evet diyoruz” şeklinde konuştu.

Fitneye geçit vermeyeceğiz

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongrelerinde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ise, parti içinde fitne çıkartılmak istendiğini belirterek, ülkücüler olarak buna izin vermeyeceklerini ifade etti

MHP Sultandağı ilçe kongresinde bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, MHP’yi bölmeye yönelik girişimler olduğunu ve buna asla izin vermeyeceklerini söyledi. Son dönemde parti içine fitne sokulmak istendiğini ifade eden Karagöz, “Herkes özgür ifadesini söylemelidir. Ancak ülkücüye yakışır tavır sergilemeliyiz. Farkında olmadan şer odaklarını hizmet etmemeliyiz. Tüm ülkücü kardeşlerimizi partimize bekliyoruz. Parti binamızda herkes fikirlerini bizimle paylaşabilir” dedi.

KONGRELER TAZELENME GÜNÜDÜN

MHP ilçe kongrelerinin başladığını kaydeden Karagöz, “Kongreler fikir alış-verişlerinde bulunduğumuz tazelenme günüdür. Bu kadrolar MHP’yi geleceğe taşımak için gece-gündüz demeden çalışacaktır. Eski ve yeni yönetimlerimize partimize verdikleri katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. İnşallah yeni ekiplerimiz partimize ve ülkemize güzel hizmetler sunacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi