Özkaya’nın Gaziler Günü Mesajı

Üzerinde yaşadığımız ve bin yıldır Türk yurdu olan bu topraklar, Şehitlerimizin ve Gazilerimizin ağır bedeller ödemesiyle Vatan kılınmıştır. 1071'den bugüne Anadolu'da bağımsızlığımızı korumak ve varlığımızı ilelebet devam ettirmek, canlarını ve bedenlerini feda eden bu kahramanlar sayesinde olmuştur.
 
   Ülkemiz ve Milletimiz son günlerde zor bir dönemden geçmektedir. İçeriden ve dışarıdan birçok güç Devletimizi zaafiyete uğratmak için çaba içerisindedir. 15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan Hain Darbe girişimi, tıpkı Çanakkale'de ve İstiklal Savaşı'nda olduğu gibi milletimizin şehit ve gazi olma arzusu ve ferasetiyle püskürtülmüştür. Aynı şekilde, bölücü terör örgütüne karşı Askerimizin ve Polisimizin sürdürdüğü kahramanca mücadele, Devletimizin, Bayrağımızın, Vatanımızın ve Milletimizin tek olduğunu bizlere göstermiştir.
 
Gaziler Günü, geçmişten günümüze milletimizin birliği ve ülkemizin dirliği için verilen mücadelelerde gazilik mertebesine erişen kahramanlarımıza olan vefa borcumuzu canlı tutmak ve bu hissiyatı gelecek nesillere aktarmak için bir vesile olmaktadır.
 
Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda canını ortaya koyan Şehit Askerlerimizi, Emniyet mensuplarımızı ve korucularımızı  rahmetle anıyor; tedavileri devam eden gazilerimize acil şifalar diliyor, şehit ve gazilerimizin değerli ailelerine saygılarımı sunuyorum.
 
Editör: Haber Merkezi