Özkaya: Yeni Türkiye yolunda bizde yer almak istiyoruz

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Özkaya, Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti

Türkiye’nin 2002 yılından itibaren büyük bir değişim ve gelişim gösterdiğini söyleyen Özkaya, “AK Parti Türkiye’ye hizmet nasıl yapılır 13 yılda göstermiştir. BU gemide bizde yer alarak hizmetlerin devamını sağlamak istiyoruz” dedi

Seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren AK Parti Milletvekili Aday Adayı Ali Özkaya, Yeni Türkiye yolunda ilimize ve ülkemize hizmet edebilmek için çalışacaklarını söyledi.

Beraberindeki heyetle birlikte Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Özkaya, Türkiye’nin 2002 yılından itibaren gösterdiği performansın dünyaya örnek olduğunu ifade etti.

Türkiye’nin dünyada saygın bir ülke haline dönüştüğünü ifade eden Özkaya, “2002 öncesi ülkemiz krizlerle boğuşan bir ülke konumundaydı. Şimdi ekonomisiyle, siyasetiyle dünyanın sayılı ülkelerinden biri olmuştur. Gerçekleştirilen yatırımlar sayesinde refah oranı artmıştır. Bizde bu gemide yer alarak Yeni Türkiye’ye hizmet etmek istiyoruz” dedi.

AFYON BİZİM CANIMIZ

Afyonkarahisarlı olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade eden Özkaya, “Afyonkarahisar konumu itibariyle tüm yolların kesiştiği önemli bir kavşak noktada yer almaktadır. Bugüne kadar AK Parti tarafından ciddi yatırımlar alan ilimiz önümüzde ki süreçte de bölgede söz sahibi bir şehir olacaktır. Ekip arkadaşlarımızla birlikte ilimiz için güzel projeler hazırlıyoruz. İnşallah önümüzdeki süreç Afyon için oldukça parlak geçecektir. Bizde bu şehre hizmet için aday adayı olduk” dedi.

SANCAK BAŞARI DİLEDİ

Ziyaretten duyduğu mumnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği Başkan vekili Mjnun Sancak ise, “Ali Özkaya bir hukukçu olarak ilimizi en güzel şekilde temsil etmektedir. Derneğimize gerçekleştirdiği ziyaret nedeniyle büyük mutluluk yaşadık. 7 Haziran seçimlerinin ilimiz ve ülkemiz açısından hayırlar getirmesini diliyoruz. Ali Özkaya ve tüm aday adaylarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi