ÖZKAYA VE ÖZKALDI, BOLVADİN’DE MUHTARLARLA BULUŞTU

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Av. Ali Özkaya ve Akif Özkaldı, Bolvadin ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. AK Parti Bolvadin ilçe başkanlığının ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda muhtarlar sorunlarını anlattı.

 

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden Milletvekili adayları Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder, ilçe, belde, köy ve mahallelerde vatandaşlarla bir araya geliyor. Milletvekili adayları Özkaldı ve Özkaya Bolvadin ilçe başkanlığının ev sahipliğinde muhtarların katıldığı bir toplantıda konuştular. Muhtarların sorunlarını ve sıkıntılarını dinleyen Milletvekili adayları Özkaldı ve Özkaya, hükümet yatırımlarından bahsettiler. Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’ın açılış konuşmasını yaptığı toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.

 

BOLVADİN’E YATIRIM YAĞDI

Toplantı da konuşan Bolvadin ilçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, partilerinin son 13 yılda Bolvadin’e yatırım yağdırdığını dile getirdi. İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, “Eğitim, sağlık, ulaşım, gölet, baraj, taşkın koruma, kamu yatırımları gibi birçok hizmet Bolvadin’imize ve Afyonkarahisar’ımıza yapıldı. Milletvekili adaylarımız Halil Ürün, Ali Özkaya, Remziye Sıvacı, Akif Özkaldı ve Fatih Beder yatırımlara ve hizmetlerin devam etmesi için yola çıktılar. Milletvekili adaylarımızdan Ali Bey ve Akif Bey bu gün burada muhtarlarımızla bir araya geldi. Muhtarlarımızı dinleyerek birer konuşma yapacaklar. Allah’ın izni ile Afyonkarahisar’da 5’te 5 yapacağımıza inanıyorum” dedi.

 

HÜKÜMETLERİMİZ DESTAN YAZDI

Afyonkarahisar’ın 707 bin nüfusu ile bir bütün olduğunu hatırlatan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, son 13 yılda 10,6 Milyar TL yatırımın Afyonkarahisar’a yapıldığını ifade etti. Yurdunuseven açıklamasına şöyle devam etti; “2002 yılından bu güne kadar Afyonkarahisar’da yatırım ve hizmet destanı yazdık. Hükümetlerimiz bir çok alanda ilimize hizmet yaptı. Ulaştırma ve haberleşmede 2,8 Milyar TL yatırım gerçekleşti. Yine eğitimde, sağlıkta, enerjide, tarım ve hayvancılıkta, kültür ve turizmde, çevre ve şehircilik ile orman ve su işlerinde ilimize adeta yatırım ve hizmet yağdı. Orman ve Su işleri Bakanımız Veysel Eroğlu bey 1,3 Milyar TL tutarında baraj, gölet, taşkın koruma, kapalı sistem sulama gibi bir çok yatırım yaptı. Bu yatırımlardan Bolvadin ilçemizde faydalandı ve faydalanmaya devam ediyor. Hükümetlerimizin yaptığı destansı yatırımlardan muhtarlarımızın bilgisinin olduğunu biliyoruz. Biz buraya muhtarlarımızı dinlemeye onlarla hasbihal etmeye geldik.”

 

MUHALEFET BOŞ VAATLER VERİYOR

İl Başkanı Yurdunuseven’in konuşmasının ardından Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı da birer konuşma yaptılar. Muhtarlara seslenen Milletvekili adayları, 7 Haziran seçimlerinde destek istediler. 2002 öncesi Türkiye’den bahseden Milletvekili adayları Özkaya ve Özkaldı, Yeni Türkiye’yi birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde inşa edeceklerini söylediler. Son 13 yıldaki değişimi de dile getiren Milletvekili adayları Özkaya ve Özkaldı, “Hizmet ve yatırım yapacağını beyan eden muhalefet partilerin boş vaatler verdiğini hepimiz biliyoruz. Halkımızın böyle içi boş vaatlere itibar etmiyor. Vatandaşlarımız son 13 yılda yapılan yatırımları ve hizmetleri görüyor. Muhalefet konuşurken AK Partinin hizmet ürettiğini vatandaşlarımız biliyor. Hükümetlerimizin ne kadar iyi çalıştığını siz değerli muhtarlarımız daha iyi biliyorsunuz” diyerek konuştu. Özkaya ve Özkaldı’nın konuşmasının ardından muhtarlar sorunlarını dile getirdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

Yapılan konuşmaların ardından toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. Toplantıya Milletvekili adayları Ali Özkaya ve Akif Özkaldı’nın yanı sıra İl Başkanı İbrahim Yurdusuneven, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Başkan Yardımcıları Hüseyin Sezen, Hüseyin Tutumlu, Mustafa Kardaş ve Ahmet Yeşilırmak, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, Bolvadin ilçe Başkanı Halil İbrahim Sevim ve yönetimi, il genel meclis üyeleri, muhtarlar ve partililer katıldı.  

Editör: Haber Merkezi