ÖZKAYA'nın Öğretmenler Günü kutlama mesajı.

Ülkemizin aydınlık geleceğinin mimarı olan Saygıdeğer Öğretmenlerimiz;
Bizler büyük bir medeniyetin temsilcileriyiz. Hiç şüphe yok ki bu temsil makamında öğretmenler en kadim görevi üstlenmektedirler.
 
Toplumların inşasında ve medeniyetlerin oluşumunda yol gösterici olan öğretmenler, nesillerin yetişmesinde büyük rol üstlenmiş, hakları maddi ve manevi ödenemeyecek hizmetlerde bulunmaktadırlar.  Hz. Peygamberimize ilk emir olarak gelen ‘OKU!’ ayetinin mahiyet ve inancını idrak ederek, Hz Ali’nin ‘Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum.’ ifadesinin de farkındalığıyla eğitim alanındaki misyon ve vizyonumuzu genişletmekteyiz. Asırlar boyunca alimlerine sahip çıkmış ecdadın torunları olarak, bizler de öğretmenlerimize gereken önemi göstermeye gayret ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de ülkemizi bilgi toplumuna ve muasır medeniyetler seviyesine  ulaştırmak için, büyük bir sorumluluk ve bilinçle çalışan öğretmenlerimize güvenlerimizi sunuyoruz.
 
Demokratik ve müreffeh bir ülke olabilmek adına, eğitim alanındaki modern, güçlü ve çağdaşlarının ötesine geçmeyi hedefleyen ilerlemeyi sürekli kılmalıyız. Bugün ders sıralarında var olan öğrencilerimiz geleceğin modern ve dinamik meslek inşalarını temsil edeceklerdir. Bu temsilin hakkını verebilmek için yenilikçi ve çağdaş bir  eğitim anlayışı öğrenci ve öğretmenlerimizin sırtındaki yükü hafifletecektir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin ideal ve hedeflerini gerçekleştirme sorumluluğunu yüklediğimiz, mukaddes görevlerini ilk günkü aşkla ifa eden  öğretmenlerimizin ‘’24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde başarılarının devamını diliyorum.
 
Editör: Haber Merkezi