Özkaya'nın, Cumhuriyet Bayramı Kutlama mesajı

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Av.Ali Özkaya'nın Cumhuriyet Bayramı dolayısyla yayınladığı mesaj:

Bugün, aziz milletimizin "Ya istiklâl ya ölüm!" parolasıyla başladığı ve bütün imkansızlıklara rağmen büyük bir kahramanlık göstererek zaferle sonuçlandırdığı Kurtuluş Savaşı'nın neticesinde kurulan ve bağımsız yaşama iradesinin bir eseri olan Cumhuriyetimizin 93'üncü kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz.
"Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir." düşüncesi üzerine inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti Devleti; muasır medeniyetler seviyesini aşma hedefini gerçekleştirmek için 93 yıldır büyük bir kararlılıkla yoluna devam ettiği gibi bundan sonra da, necip milletimizle el ele, hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak, birlik ve beraberlik içerisinde, yolunda sağlam adımlarla yürümeye devam edecektir.
Unutulmamalıdır ki; aziz milletimize ve devletimize istikamet çizmeye çalışanlar her daim yenilmeye mahkum olmuşlardır. 15 Temmuz hain darbe girişimiyle akamete uğratılmak istenen köklü Cumhuriyet irademiz halkımızın ferasetli duruşu sayesinde eskisinden daha güçlüdür.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, eşsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi rahmetle; kahraman gazilerimizi de şükranla anıyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.
 
Editör: Haber Merkezi