Özkaya: “Emirdağ'dan Dazkırı'ya Afyon'un taleplerini yerine getiriyoruz”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya'yı, AK Parti Sinanpaşa heyeti TBMM'de ziyaret etti. Heyetin taleplerini dinleyen Milletvekili Özkaya, "Bizim görevimiz Ankara'da Afyonkarahisar'ın sesi olmak. Emirdağ'dan Dazkırı'ya Afyonkarahisar'ın tüm sorunlarını takip edip, çözmek boynumuzun borcudur" dedi.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya'yı AK Parti Sinanpaşa İlçe yönetimi, Belediye Başkanı, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Üyeleri ve köy muhtarlarından oluşan heyet Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) ziyaret ettiler.

TALEPLERİ TEK TEK NOT ALDI

Sinanpaşa heyetini TBMM'de ağırlayan Milletvekili Özkaya, heyetin sorunları tek tek dinleyerek not aldı. İstek ve taleplerin çözümü konusunda elinden geleni yapacağını ifade eden Özkaya, "Afyonkarahisar'ın sorunlarını iyi biliyorum. Sorunların çözülmesi noktasında öncelik sırasına göre hareket edeceğiz" dedi.

ÖZKAYA YAPILACAK YATIRIMLARI ANLATTI

Sinanpaşa heyetine ilçeye yapılacak yatırımlar hakkında bilgiler veren Özkaya, "Sinanpaşa ilçemize Spor Toto Genel Müdürlüğü tarafından yüzme havuzu yapılacak. Yine Sinanpaşa'ya Afyonkarahisar-İzmir ve Antalya karayolu bağlantısı gerçekleştirilecek. Öte yandan ilçemize SGK hizmet binası da yapılacak. Ayrıca yine talepleriniz arasında olan düğün salonları ve okul tadilatları noktasında da gerekli çalışmalar yapılacak. Gerek Sinanpaşa ilçemiz ile diğer ilçe, belde ve köylerimizin ortak bir talebi var hayvan sulaması, kuyu ve gölet. Bu noktada Emirdağ'dan Dazkırı'ya kadar bu talebin yerine getirilmesi için gerekli girişimleri yapacağız" diye konuştu.

BAKAN EROĞLU'NU DA ZİYARET ETTİLER

Afyonkarahisar'lı hemşehrilerinin taleplerini yerine getirmek için görev başında olduklarının altını çizen Özkaya, heyetle görüşmesinin ardından misafirleriyle birlikte TBMM'yi gezdi. Heyet son olarak Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ile biraraya geldi. 

Editör: Haber Merkezi