ÖZKALDI, “YATIRIMLARIN VE HİZMETLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM”

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Sultandağı ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi. Muhtarlara Sultandağı’na yapılan yatırımlardan bahseden Özkaldı, “Bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte Afyonkarahisar’a yatırım ve hizmet yağdırdık. Bundan sonrada ilçelerimize ve ilimize yapılan yatırımların takipçisi olduk” dedi.

 

7 Haziran genel seçimler öncesi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Sultandağı ilçesini ziyaret ederek, muhtarlarla bir araya geldi. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantının açılış konuşmasını İlçe Başkanı Metin Kumcu yaptı. Sultandağı ilçe başkanlığı olarak güzel bir toplantıya ev sahipliği yaptıklarını dile getire Kumcu, Afyonkarahisar’da 5-0 yapacaklarına yönelik inancının her geçen gün arttığını söyledi. Kumcu, “Bu gün burada sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sultandağı ilçemizdeki mahalle ve köy muhtarlarımızla bir aradayız. Milletvekili adayımız Akif Bey DSİ genel müdürlük görevi boyunca ilçemize ve ilimize ciddi yatırımlar yaptı. Gölet, sulama sistemleri, taşkın korumalar gibi birçok tesis hizmetimize sunuldu. Allah’ın izni ile bundan sonrada hizmetlerimiz devam edecek” dedi.

 

HALKIMIZDAN ALDIĞIMIZ GÜCÜ YATIRIMA DÖNÜŞTÜRDÜK

Toplantı da muhtarlara seslenen İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, 7 Haziran seçimlerin öncesi boş vaatlerde bulunanlara itibar etmemelerini istedi. Afyonkarahisar halkının basiret sahibi olduğunu söyleyen Yurdunuseven, halkın son 13 yılda yapılan yatırım ve hizmetleri gördüğünü belirterek, “Halkımız her şeyi görüyor. Birileri çıkıp ben şöyle yapacağım, böyle yapacağım sözlerine itibar etmiyor. Daima halkın yanında olan, halktan aldığı gücü yatırıma ve hizmete dönüştüren hükümetlerimiz, 7 Haziran seçimlerinde yine halkımızdan aldığımız güçle anayasayı değiştirecek çoğunluğu sağlayacaktır. Milleti için çalışan partimiz yine milleti ve ülkesi için çalışmaya devam edecektir” diyerek konuştu.

 

PARTİMİZ HER ZAMAN HALKIMIZIN GÖNLÜNDE

“Hep birlikte Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz” diyerek konuşmasına başlayan Milletvekili adayı Akif Özkaldı, DSİ tarafından 2003 yılından günümüze kadar Sultandağı ilçesine 25 Milyon 500 bin TL yatırım yaptıklarını hatırlattı. Sultandağı ilçesinde 6 tesisin tamamlandığını hatırlatan Özkaldı,6 tesisinden inşaatının devam ettiğini bildirdi. Özkaldı, “Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun söylediği gibi ‘Hep birlikte Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Yeni Türkiye’nin inşasında bizlerin bir katkısı olması için yola çıktık. Son 13 yılda yaptığı yatırımlarla halkımızın gönlündeki yerini alan partimiz, 7 Haziran seçimlerinde anayasayı değiştirecek çoğunluğu yakalayacağına inanıyoruz. Değişen ve her geçen gün gelişen ülkemiz 2023 hedefine yatırımlarla ulaşacak” dedi. Sultandağı ilçesinin ciddi yatırımlar yapıldığınıbelirten Milletvekili adayı Özkaldı, “Sultandağı ilçemize 25 Milyon TL’nin üzerinde yaptırım yaptık. Halen devam eden projelerimiz var. Bu projeler tamamlandığında Sultandağı ilçemizde bir değişim yaşandı” diyerek konuşmasını bitirdi.

 

HER ZAMAN SİZİNLEYİZ

Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayı Özkaldı ve İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, muhtarların taleplerini dinledi. Mahalle ve köylerindeki sıkıntılardan bahseden muhtarlar, DSİ Genel Müdürlüğü görevi esnasında Akif Özkaldı’nın her zaman yanlarında olduğunu bildirdiler. İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen programda Milletvekili adayı Özkaldı’ya İl Başkanı Yurdunuseven ve Yönetim Kurulu üyeleri, belde belediye başkanları ile partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi