Özkaldı, Vali Yıldırım’a Nezaket Ziyaretinde Bulundu

Programları dahilinde ilimize gelen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı, Valimiz Aziz Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyarette, Valimiz Aziz Yıldırım’a Valilikten önce müsteşar yardımcılığı görevini yürütmesi nedeniyle eski meslektaş olduklarını belirten Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Akif Özkaldı, Sayın Valimizin başarılı çalışmalarına yakından şahit olduğunu bundan sonraki görevindeki başarılarının artarak devam edeceğine inandığını belirtti.
 
Bolvadin ilçemiz halkından olduğunu belirten Özkaldı, sürekli büyüyen ve gelişen ülkemizin yakaladığı bu olumlu havayı Afyonkarahisar’ın en iyi şekilde soluduğunu belirtirken bundan sonrada devletimizin ve hükümetimizin izlediği politikalarla bu güzel ortamın artacağını ifade etti.
 
Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirten Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar’da güzel bir ortamın olduğunu, bu ortamın birlik, beraberlik ve kardeşlikle taçlandığını söyledi. Afyonkarahisar’da görev yapmanın, olumlu yöndeki değişim ve gelişimin bir parçası olmanın haklı gururunu yaşadığını dile getiren Valimiz Yıldırım, Afyonkarahisar’ın geleceğini çok iyi şekillendirmek için devlet büyüklerimizin her türlü destek ve katkıda bulunduğunu belirtirken, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Sayın Başbakanımıza, Bakanlarımıza ve hususiyle Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na şükranlarını sunduğunu ifade et
 
Editör: Haber Merkezi