Özkal: “Gayret bizden, destek sizden, sonuç Rabbimizdendir.”

 

 

Kuruluşundan bu yana her kademesinde ilkeli, prensipli ve gönüllü olarak çalıştığım Ak Parti’mizden

1 Kasım 2015 Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday adayı olarak başvurmuş bulunuyorum.

 

Ak Parti Afyon Kurucu Kadın Kolları İl Başkanı olarak başladığım siyasi hayatıma

iki dönem İl Yönetimi ve İl Yürütme Kurulu Üyesi olarak devam ettim. Bir dönem İl Genel Meclisi Üyeliği ve Ak Parti Grup Başkanvekilliği yaptım. İl Genel Meclisi Üyeliğimin ardından yapılan kongrede teşkilatımızın tercihi ve teveccühüyle yeniden bir dönem daha Kadın Kolları İl Başkanlığı'nı yaptım.

 

Halen Afyonkarahisar Kent Konseyi Kadın Meclis Başkanlığı görevini yürütmekteyim.

 

Bir eğitimci ve teşkilatımızın içinden gelen bir kadın olarak siyasete farklı ve faydalı bir bakış açısı kazandırmaya katkıda bulunmak isteği ve arzusundayım.

 

Yaklaşık onbeş yıldır yerel ve aktif siyasetin içinde olmamız nedeniyle milletimizin sorunlarını yakînen görmemiz bizlerde milletimizin siyasetten ve politikacılardan neleri, nasıl beklediğini kavramamıza vesile oldu.

 

Gerek beraber görev yaptığım teşkilat mensuplarımıza ve gerekse birebir evine, mahallesine, kapısına, beldesine, köyüne, ulaşabildiğimiz hemşehrilerimize bu birikimlerimizi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde değerlendirmemiz yönünde tarafıma aleni desteklerini esirgemedikleri için hepsine

ayrı ayrı şükranlarını sunuyorum.

 

"Her nasip vaktinin esiridir." denilir. Sizlere hizmet edebilmenin nasip olması arzsu ve duasındayım. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler.

 

Gayret bizden, destek sizden, sonuç Rabbimizdendir.

Sevgi ve saygılarımla.. 
Editör: Haber Merkezi