Özkal, Ardahan’da gönülleri fethetti
 
Ziyaret ve temaslar için Ardahan’a giden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti İl Başkanlığı ile esnafa ziyaretlerde bulundu. Vatandaşın sorunlarını dinleyen Özkal, esnafla birlikte yufka ve hamur açıp, yöreye özgü ekmeklerden yaptı.
 
Ardahan’da ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti İl Yönetimiyle bir araya geldi. Hem Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hem de Ak Parti’nin kuruluşu açısından önemli bir şehir olan Afyonkarahisar’dan gelen Milletvekili Hatice Özkal’ı Ardahan’da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden AK Parti Ardahan İl Başkanı Yusuf Demirci, farklı şehirlerden gelen AK Partililerin görüş alışverişinde bulunmasının önemine değindi. Ziyarette 15 Temmuz süreci ve gündeme ilişkin gelişmeleri aktaran Özkal ise, birlik ve beraberliğin önemine değindi. Doğusuyla batısıyla tüm Türkiye’nin tek vücut olması gerektiğine değinen Özkal, dava bilinciyle bir araya gelen AK Kadroların dev bir aile olduğunu kaydetti.
AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Ardahan esnafını ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal, esnafın sorun ve ihtiyaçlarını dinledi. Hayırlı işler temennisinde bulunduğu esnaftan büyük ilgi gösteren Milletvekili Özkal, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti. Kosgeb desteğiyle işyeri açan kadın esnafın yoğun bulunduğu bölgede kadın esnafa işlerinde yardımcı olan Özkal, elleriyle hamur açtı. Mantı ve yöresel yemeklerden hıngel hazırlayan Özkal, yöresel ekmeklerden de pişirdi. El emeği göz nuru çeyiz satan bir esnafın örgüsüne de yardım eden Özkal, Ardahan’a özgü damal bebeklerini ilgiyle inceledi.
Ardahan’ı AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’yla birlikte ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal’a ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Kargı ve Ak Partili kadınlar eşlik etti. 
 
Editör: Haber Merkezi