Özel Açıkladı"Şoförü Bıçaklayan Kişi Yakalandı"
Şoförü bıçaklayan kişi yakalandı.
 Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, geçtiğimiz hafta Merkez Tuz Pazarı Caddesinde meydana gelen bıçakla yaralama olayının failinin yakalanarak şahıs hakkında işlem yapıldığını bildirdi.
 Afyonkarahisar Merkez Tuz Pazarı Caddesinde geçen hafta yol verme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada bir kişi bıçaklanarak yaralanmıştı.
Bıçaklayan kişi olay yerinden kaçmış, yaralı şoför sağlık ekipleri tarafından Hastaneye kaldırılmıştı.
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, yazılı bir açıklama yaparak, bıçakla adam yaralayarak kaçan şahsın yakalandığını bildirdi.
Özel, yaptığı açıklama da şunları belirtti:
“Müdürlüğümüz Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince İlimiz Merkezinde meydana gelen Bıçakla Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak yapmış oldukları çalışmalarda;
 17.09.2014 günü İlimiz Fakıpaşa Mahallesi Eski Sebze Pazarı Caddesinde Bıçakla Kasten Yaralama olayı ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlilerince gizlilikle yürütülen çalışmalarda; olayın failinin, olay yerinden bir araçla kaçtığı kamera görüntülerinden tespit edilmiş, araç üzerinde yapılan çalışmalar neticesi olayı yaşı küçük bir şahsın gerçekleştirdiği anlaşılmış ve şahıs 18/09/2014 günü yakalanmış olup, hakkında yasal işlem yapılarak Adliyeye sevk edilmiştir.
Editör: Haber Merkezi