OSB Yönetim Kurulu’ndan Vali Güner’e Ziyaret.

Geçtiğimiz günlerde Organize Sanayi Bölgesi 13. Olağan Genel Kurulunda yeniden seçilen Başkan Bekir Yeşilay, Başkan Vekili Erkan Karaağaçlıoğlu, Denetim Kurulu Üyeleri Mehmet Mühsürler, İrfan Mutluer, Ali Rıza Gürakar ve Mehmet Sedat Çiftçi ile Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu, Valimiz Hakan Yusuf Güner’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında Valimiz Hakan Yusuf Güner’e bilgiler sunan Başkan Yeşilay yeni dönemde yapacakları çalışma, plan ve projeleri hakkında da bilgiler verirken bu dönemde de önemli başarılar elde edeceklerini belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner ise genel kurul sonucunda Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığına getirilen Bekir Yeşilay ile yeni yönetim kuruluna hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Bir ilde Organize Sanayi Bölgesi’nin o ilin can damarı olduğunun altını çizen Valimiz Hakan Yusuf Güner, Organize Sanayi Bölgelerinin ilimize ve ülkemize her yönden katkı sağlamak adına iller için büyük önem taşıdığını, Afyonkarahisar’da ki görevi süresince de Organize Sanayi Bölgesinin bir çok başarılı çalışmasına şahit olduğunu ve bunun kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Bu anlamda söz konusu başarıları elde etmede emeği bulunan herkesi teker teker tebrik eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, başarıların artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi