Opera Solistleri ve Sanatçılar Vali Güner'i Ziyaret Etti.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü desteği ve katkılarıyla ilimizde tertip edilen 'Opera Solistleri Konseri' nedeniyle ilimize gelen opera solistlerini Valimiz Hakan Yusuf Güner makamında ağırladı.
 
 İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Özge Öztürk Demirayak'ın öncülüğünde gerçekleştirilen ziyarette Reyhan Görbil, Sayra Seyhan Geçim, Şebnem Algın, Mehmet Yılmaz, Bülent Ateşoğlu, Erdal Şen ve  Ongun Kula hazır bulundular.
26 Nisan 2016 tarihinde Hattat Ahmet Karahisari Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen ve Ankara Devlet Opera ve Balesi tarafından sahnelenecek olan Opera Solistleri Konseri hakkında bilgiler aktaran İl Kültür ve Turizm Müdürü Vekili Özge Öztürk Demirayak, Sayın Valimizin önderliğinde Afyonkarahisar'da kültür ve sanat anlamında birçok önemli çalışmalar gerçekleştirdiklerini, Opera Solistleri Konseri'nin de bunlardan biri olduğunu belirtti.
 
 Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner; "Kültürel etkinliklere baktığımızda Afyonkarahisar bölgenin kültür merkezi olma noktasında da önemli mesafeler yol almıştır. Kültür ve sanat noktasında da birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Etkinlikler vesilesiyle ilimizde önemli bir kültürel etkileşim gerçekleşmektedir. Bu etkinlikte ilk olarak Opera Solistlerimize ve destek veren herkese teşekkür ediyorum."dedi.
 
Editör: Haber Merkezi