“Onkoloji Uzmanı Devlet Hastanesi’nde göreve başladı”

 Gün FM’de yayınlanan Gündem programına Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Erkan Arslan ile göreve yeni başlayan Onkoloji Uzmanı Dr. Turgut Kaçan konuk oldular.

Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in sunduğu yayında konuşan Arslan ve Kaçan çalışmalarıyla ilgili değerlendirmede bulundular.

“Romatoloji uzmanımız yakın bir zamanda göreve başlayacak”

Başhekimlik görevine geldiğinden bu yana yapılan yeniliklerle ilgili bilgi veren Op. Dr. Erkan Arslan, “Yeni branşlarda doktorlarımız hastanemizde göreve başlıyorlar. Onkoloji Uzmanımız göreve başladı. Romatoloji uzmanımız ise yakın bir zamanda göreve başlayacak. Ayrıca Hematoloji Uzmanımız da var. Ayrıca Kalp Damar Cerrahisi alanında bir yenilikten söz etmek istiyorum. Bypass denilen kalp ameliyatları için bir çalışma içerisindeyiz. Bununla ilgili oluşturulan ekip İzmir’e 2 aylık kursa gitti. En kısa sürede bypass ameliyatlarıyla ilgili hastanemizde hizmet vereceğiz. Hastanemiz 600 yataklı, yeni ve modern bir hastane. Hastalarımızın kaliteli bir hizmet almaları için elimizden ne gelirse yapacağız” diye konuştu.

“Gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz”

Hastanede göreve geldiğinden bu yana Kemoterapi ünitesinin kurulması için çalıştıklarını kaydeden Onkoloji Uzmanı Dr. Turgut Kaçan, “Şu anda hastalarımız ayakta ve yatarak kemoterapi alabiliyorlar. Hastalarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına hastalarımız direkt polikliniğimizden sıra alabiliyorlar. Kan alma işlemleri ve diğer işlemler polikliniğimizde yapılıyor. Kan verip hemen tedaviye ulaşmalarını sağlıyoruz. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyoruz. Şu anda hastanemizde tüm kemoterapileri verebilecek durumdayız. Yurt dışında ve ülkemizin her yerindeki hastanelerde verilen hizmeti verebilecek durumdayız. Onkoloji’nin hizmet vermeye başladığını tüm kamuoyunun dikkatine sunuyoruz” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yayın sonrası Gün FM Yönetim Kurulu Başkanı Fadime Akar, konuklarına teşekkür ederek başarılar diledi. Başhekim Arslan ve Onkoloji Uzmanı Kaçan ise Gün FM’in sağlık alanındaki yayınlarının önemli olduğunun altını çizdiler.

 

 

Editör: Haber Merkezi