ÖNCE BIÇAKLANDI SONRA BACAĞI KIRILDI
 
Afyonkarahisar Merkez Devrane Arkası İstiklal caddesi üzerinde çıkan kavgada bir kişinin bacağı kırıldığı ve bıçakladığı bildirildi.
Edinilen bilgiye göre akşam sat 18:00 sularında aralarında bir husumet olduğu iddea edilen Arif .Y (22) tarafından bıçaklanan Mehmet K. (21) , çıkan kavgada bacağı kırıldıği ve bıçaklandığı belirtildi.
Son zamanlarda asayiş olaylarının adresi olarak bilinen bölge ( devrane parkı) yine bir kavgaya sahne oldu. Devrane arkasında bulunan parkta tartışan Arif .Y (22) ve Mehmet K. (21) parkın önünde birden kavga etmeye başladıklarını anlatan görgü tanıkları , bıçaklanıp kalkmak isteyen Mehmet K. (21) 'in tekrar bacağına aldığı bıçak darbesi ile kırıldığı belirtildi.
Olay yerine öncelikli olarak Polis ekipleri sevk edildi, 112 acil servis ambulansı ile yaralı Mehmet K. (21) Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldı, Polis 03 YB ... plakalı araçla kaçan Arif .Y (22) 'yi arama çalışmaları devam ettiği ve olayla ilgili olarak geniş çapta soruşturma başlattığı bildirildi.
HABER : AHMET UÇMAK
 
Editör: Haber Merkezi