ÖLÜM EVDE YANLIZ YAKALADI

Afyonkarahisar Merkez Hoca Ahmet Yesevi mahallesinde, bir hafdadır haber alınamayan İbrahim Üstündağ (85) evinde ölü bulundu.

Hoca Ahmet Yesevi mahallesi 974. sokak no:5 de ikamet eden, Karayollarından emekli , İscehisar nüfusuna kayıtlı İbrahim Üstündağ (85) , komşularının bir haftadır kendisinden haber alamadıklarından dolayı evine giden komşuları , evin içinden gelen çok pis koku olduğu için 155 Polis ihbar hattına telefon açtıklarını söylediler.

Komşularının verdiği beyana göre 35 senedir, eşi ve 4 çocuğundan ayrı yaşadığı, arada bir öğretmen olan kızının ziyaretine geldiğini, camiden evine evinden camiye gelip giden kendi halinde biri olduğunu belirttiler.

Olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ekiplerinin evin içine girdiklerinde kapının arkasında ölü olarak yatan İbrahim Üstündağ'ın cesedi ile karşılaştılar, Cumhuriyet savcısının gelmesi ile İbrahim Üstündağ'ın,Afyonkarahisar Belediyesine ait cenaze aracı ile otopsisi yapılmak üzere, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABER VE RESİMLER : AHMET UÇMAK (ÖZEL HABER)

Editör: Haber Merkezi