Özkul: “Medya zor ama kutsal bir görev”

Afyon Öğretmenevi Müdürü Özkul basın mensuplarına iftar verdi

İftara katılan medya emekçilerine teşekkür eden Özkul, “Medya toplumun bilgilenmesini sağlayan en önemli araçlardan birisidir. Zor ama oldukça kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz” dedi

Basın emekçileri Afyonkarahisar Öğretmenevi’nde bir araya geldi. Kurum Müdürü Lokman Özkul tarafından verilen iftarda bir araya gelen basın emekçileri karşılıklı sohbet etme fırsatı buldu.

Verilen iftara basın emekçilerinin katılması nedeniyle memnuniyet duyduğunu söyleyen Afyonkarahisar Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul, “Gazetecilik son derece kutsal ve değerli bir meslek. Toplumun bilgilenmesini sağlayan medya, dünyanın bir ucunda olan bir gelişmeyi diğer ucuna saniyeler içinde bile ulaştırabiliyor. Bizde Ramazan ayı içinde bu kutsal görevi yerine getiren arkadaşlarımızla bir arada olmak istedik” dedi.

YAZARLIĞI ÇOK SEVDİM

Kendisinin de yerel bir gazetede ve internet sitesinde köşe yazarlığı yaptığını söyleyen Özkul, “Belki mesleğin içindeki arkadaşlarımız kadar olmasa da medyanın içine girmiş olduk. Yazarlığın böylesi zor ama güzel olduğunu yazdıklarımızın yayınlanmasıyla birlikte daha iyi gördük. İnşallah yazarlığa devam etmek istiyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi