Öğretmenevi 20.yılını kutluyor
 
Gün FM’de yayınlanan Gündem programının konukları Afyonkarahisar Öğretmenevi Müdürü Lokman Özkul ile Müdür Yardımcıları İsmail Gürkan Gürer ve Ramazan Özen oldular.
Gün FM Genel Yayın Yönetmeni Faruk Bangir’in hazırlayıp sunduğu yayında konuşan Afyonkarahisar Öğretmenevi yetkilileri kurumun çalışmaları hakkında açıklamada bulundular.
“Öğretmenevi halkın evidir”
Afyonkarahisar Öğretmenevi’nin şu an bulunduğu yerde 1994 yılından bu yana hizmet verdiğini kaydeden Müdür Lokman Özkul, “Öğretmenevi’nde otel bölümümüz bulunuyor. Üç öğün yemek verilen restoranımız var. Ayrıca düğün salonlarımız var. Halkımız düğün salonlarımıza yoğun ilgi gösteriyor. Şimdiden yaz için rezervasyonlarımızı aldık. Neredeyse yaz için salonlarımız doldu. Bunların yanında lokalimiz ve yazları kullandığımız teras restoranımız bulunuyor. Öğretmenevi denince insanların aklına sadece öğretmenlerin faydalandığı bir kurum geliyor. Öğretmenlerimiz ve yakınları da elbette ki faydalanıyor. Ama Öğretmenevimiz tüm halkımızın kullanımına açıktır. Dileyen herkes konaklayabilir, yemek yiyebilir ve düğün yapabilir. Kuaför gibi birimlerimizden faydalanabilir. Kısacası Öğretmenevi halkın evidir. Bu yıl 20.yılımızı kutluyoruz. 20.yılımızda olmamız dolayısıyla güzel etkinlikler planladık. Mayıs ayında 20.yıl dolayısıyla öğrenciler arasında şiir yarışması düzenleyeceğiz. 19 Mayıs’ta bu etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Bunun yanında Öğretmenevimizde gerekli tadilatları kış sezonunda yaptık. Yenilenen yüzümüzle halkımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.
“20.yılımız dolayısıyla satranç turnuvası düzenledik”
Öğretmenevi’nin 20.yılı dolayısıyla düzenlenen etkinliklerle ilgili bilgiler veren Öğretmenevi Müdür Yardımcısı İsmail Gürkan Gürer, “20.yılımız dolayısıyla satranç turnuvası düzenledik. Turnuvamızın ismi 20.yıl Ulusal Egemenlik ödüllü Satranç Turnuvası. Turnuva küçükler, yıldızlar ve genel olmak üzere üç kategoride düzenleniyor. İlk üçe girenlere çeşitli ödüllerimiz olacak. Katılımlardan gayet memnunuz. Satranç turnuvamız çok ilgi gördü. Bir diğer etkinliğimiz ise 20.yıl Bahar Voleybol Turnuvası. Eğitimciler arasında düzenlenen, amacı sevgi, dostluk ve kaynaşma olan turnuvamızda müsabakalarımız devam ediyor. Yine ilk üçe girenlere ödüllerimiz olacak. Müsabakalarımız oldukça heyecanlı geçiyor” şeklinde bilgi verdi.
“İkisi suit olmak üzere 32 odamız bulunuyor”
Öğretmenvi’nin otel bölümüyle ilgili bilgiler veren Müdür Yardımcısı Ramazan Özen, “83 yatak kapasitemiz var. Doluluk oranlarının arttığı yaz dönemlerinde yatak sayımız 100’e çıkmaktadır. İkisi suit olmak üzere 32 odamız bulunuyor. Odalarımızda televizyon, kablosuz internet, mini buzdolabı ve saç kurutma makinesi mevcuttur. Ayrıca duşa kabin olup, 24 saat sıcak su verilmektedir. Ücretler üye, kamu ve misafir şeklinde üç şekilde olmaktadır. Fiyatlarımız son derece makuldür. Odalarımızda şu an bakım çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı. Yakın bir zamanda da çalışmalar tamamen sonlanacak ve modern bir şekilde hizmetlerimiz sürdürülecektir” diye konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi