ÖĞRENCİ KONSEYİ'NDEN PROJELER DEMETİ

           Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Öğrenci Konseyi Yönetimi makamında kabul etti.

          AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek başkanlığında gerçekleşen ziyarette, fakülte temsilcileri; Hakan Yaman, Elif Önal, Tuğba Sezgin ve Emre Çetinkaya katıldı. Ziyarette, konseyin çalışmalarıyla ilgili Başkan Burhanettin Çoban'a bilgi veren Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, Afyonkarahisar'ın ve üniversitenin yerel ve ulusal düzeyde tanıtımı için yeni projeler hazırladıklarını söyledi.

"AFYON KİTAP ŞEHRİ OLARAK ANILACAK"  

           Kitap okuma, sağlıklı yaşam, fidan dikimi, engellilere yardım ve yöresel oyunlarla ilgili projeler hazırladıklarını belirten Öğrenci Konseyi Başkanı Süleyman Gücek, "Teknolojik araçların sohbetin önüne geçtiğini fark ettik ve bunun için insanları kitap okumaya teşvik amaçlı bir proje hazırladık. İnşallah bu projemizle Afyonkarahisar kitap şehri olarak anılacak. Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle özellikle gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutulması için 'Sağlıklı bir yaşam için el ele' sloganıyla farkındalık oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.

ENGELLİLER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

           Başkan Gücek projelerle ilgili açıklamalarına şöyle devam etti: "Ayrıca 'Bir fidan bir insan' sloganıyla üniversite yerleşkesi ve şehrin muhtelif noktalarına fidan dikmeye karar verdik. Üniversitemizin halk oyunları ekibiyle yine önemli bir çalışmaya imza atacağız. Bunların yanında, Atatürk Kongre Merkezi'nde ücretsiz bir konser düzenleyerek, engelliler için yardım kampanyası oluşturacağız"

BAŞKAN ÇOBAN ÖĞRENCİLERİ TEBRİK ETTİ

           Daha önce yaptıkları birçok çalışmada Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın desteğini gördüklerini kaydeden Gücek, önümüzdeki yıllarda daha nice projelere birlikte imza atmak istediklerini söyledi. Çalışmaları nedeniyle öğrencileri tebrik eden Başkan Çoban, Afyonkarahisar Belediyesi olarak, projelere gerekli noktalarda imkanlar doğrultusunda destek verebileceklerini kaydetti.

Editör: Haber Merkezi