Mobbingci okul müdüresi FETÖ’den açığa alındı

Afyonkarahisar’da okuldaki öğretmenlere mobbing uyguladığı iddia edilen müdüre FETÖ soruşturmasında açığa alındı
Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde, personellerine mobbing uyguladığı gerekçesi ile geçtiğimiz nisan ayında mahkemelik olan okul müdüresi T.K.’nin, Fettullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında açığa açındığı belirtildi.
İhsaniye Anaokulu’nda görevli öğretmen G.D., Okul Müdiresi T.K. hakkında İhsaniye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne dilekçe vererek şikayetçi oldu. Dilekçesinde sürekli olarak bayan olan okul müdürü tarafından ’mobbinge’ maruz kaldığını öne süren G.D., şikayet dilekçesinde, “Görevime başladığım ilk günden bugüne kadar okul içerisinde bir çok sorunla karşılaştım. Müdüre hanımın idareci olarak üzerimizde kurmaya çalıştığı baskı bunlardan sadece bir tanesi. Okulumuzu ziyarete gelen öğretmenlerle bizleri tanıştırırken ‘bunlar da sizin gibi öğretmen’ diyerek bizleri aşağılayan, bakanlığın verdiği izinle seminerleri başka okulda aldım diye azarlayan. Ortaya çıkan her sorunu bize mal eden bir idareci ile çalışmanın gerginliğini sürekli yaşıyorum. Kronikleşen baş ağrılarım geçmeyince doktorum ‘psikologa veya nöroloji uzmanını görmesi lazım’ dediğinde sorunu anladım ama çok geç oldu” ifadelerine yer vermişti.
Okul müdiresi T.K., iddiaları yalanlarken bu ve buna benzer olayların yaşanmadığını öne sürerek G.D.’nin iddialarını kabul etmedi.
Öte yandan, T.K.’nın geçmişte FETÖ’ye yakınlığı olduğu iddia edilen bir sendikada da üye kaydının olduğu ancak daha sonra üyelikten istifa ettiği de öğrenildi.
 
Editör: Haber Merkezi