Mine Baki'nin ilk kitabı çıktı!

Afyonkarahisar doğumlu ve Afyon basınından da adına aşina olduğumuz Mine Baki’nin ilk kitabı "Naftalin Kokulu Mektuplar" Truva Yayınları- Emre Yayınları’ndan çıktı. 152 sayfa olan kitap, aşk üzerine yazılmış şiir ve denemelerden oluşuyor. 

Genel Yayın Yönetmenliğini “Ortadoğu ve İşid gerçeği” ve “Doğamızdaki Şiddet”  kitaplarının yazarı Eylem Okumuş’un üstlendiği , Editörlüğünü Senar Yıldız’ın gerçekleştirdiği Naftalin Kokulu Mektuplar’ın kapak tasarımı ise Mehmet Emre Çelik’e ait.  Kitap Truva Yayınlarının kendi sitesi başta olmak üzere D&R, İdefix, Kitapyurdu, Babil.com, vatan kitap gibi kitap satış noktalarından satışa sunuluyor.  Aynı zamanda tüm seçkin kitaplarda da bulmak mümkün.

"Seni mektupla da olsa öpmek büyük şey" diyor Ahmed Arif. Bu yüzden naftalin kokulu mektuplar gönderdim sana... Sevgilim, Kokun ne kadar da İstanbul... İçime çekerken seni esip geçiyor içimde hatıralar. Dokunuşların dalgalanıyor yüreğimde. Umuttur, gözlerinin ormanında koşmak delice, ve ellerinin beyazlığını gündüz bilmek senin.. Sen yine de gözyaşlarını gece, hüznünü katran karası et günlerime. Hiç şikâyet etmem Ve bilesin ben ne kadar özlersem o kadar da âşık olurum sana hanım eli kokarken bahçelerde, bir bardak çayın deminde özlemini solurken... Seni anlatırken yüreğimdeki İstanbul'a.

(Tanıtım Bülteninden)

KİTABIN KÜNYESİ

Kitabın Adı: Naftalin Kokulu Mektuplar

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2015, Ekim

Dili: Türkçe

Türü: Şiir-Deneme

Yayınevi: Emre Yayınları-Truva Yayınları

Genel Yayın Yönetmeni: Eylem Okumuş

Editör: Senar Yıldız

ISBN: 978-605-9850-20-9

Fiyatı: 10 tl

Resmi web site: www.minebaki.com

 

 

 

Editör: Haber Merkezi