MİLLİ İTTİFAK (SAADET) ADAYLARI “BİSMİLLAH” DEDİ!..

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi ittifakı sonrası belirlenen Milli İttifak adayları için milletvekili aday tanıtım programı düzenlendi. Aday tanıtım programında milletvekili adayları kendilerini tanıttılar. Garden Kale Otelde düzenlenen programa Saadet Partisi İl Sorumlusu  Mesut Dağ ve 20.Dönem Afyon Milletvekili Saadet Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Osman Hazer’de katıldı.

11182354_838716992877430_7385289364258681967_n

 

Program İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Programda Saadet Partisi İl başkanı Adnan Şenel ve Büyük Birlik Partisi İl başkanı Cemil Çoker selamlama konuşmaları yaptılar.

Daha sonra Saadet Partisi İl Sorumlusu  Mesut Dağ bir  konuşma yaptı.

11174820_838717102877419_6835286067626444777_n

Konuşmacılar ; Mübarek üç ayları , Regaip Kandili ve 23 nisan Ulusal Egemenlik ve Çoçuk bayramını kutladılar.

 

Adaylar sırayla kendilerini tanıtan bir konuşmalar  yaptılar.

 

Saadet Partisi İl Sorumlusu  Mesut Dağ konuşmasında,

Muhterem Başkanlarım Değerli vekilim kıymetli misafirler

7 haziran günü çok önemli bir seçim geçireceğiz başta ülkemiz ve islam alemi için çok önemli diyoruz.Hepimiz birlikte idrak ediyoruz ekonomik ve ahlaki çöküntü hat safhada.12 yıllık iktidar olan Akp ekonomi karnesi bu ülkede devlet istatistik enstitüsü ne göre yoksulluk sınırı 3000  türk lirası civarında açlık sınırı ise 1400 türk lirası civarında ve hala adına istikrar denen hala sürdürülebilir bir ekonominin ülkemiz askeri ücret insanına reva görülen miktar  950 türk lira.Yine bunun yanında hep birlikte görüyoruz ki tarımda gıda nohut ve buğday ithal eden hale geldik. Hayvancılığın kökü kazındı 2-3 kurbandır özellikle hayvanlarımız dışardan angus ithal eder hale geldik yetmedi şehirde yaşayan bütün kardeşlerimizin köylümüzün haline baktığımız zaman bugün ne acıdır ki toplumumuzun yüzde 50 den fazlası  kredi kartı ile araç kredisi ile ev kredisi ile en az 3 ila 10 yılını borçlandılar geleceğini ipotek altına aldılar

Bunun karşılığında ahlaki çöküntüye baktığımız zaman ne acıdır ki ülkemizde özellikle üçüncü sayfa haberleri de her gün yeni bir cinnet yeni bir intihar yeni bir aile faciası haberler bulunmakta parçalanmış aileler hat safada.Yine ne acıdır ki 12 yıllık sözde muhafazakar bir zihniyet olarak ta olan Akp iktidarında bir buçuk milyon ile boşanmış .ailelerin ve eğitim sisteminin getirmiş olduğu böyle bir girdaba girmişken bırakın sigara ve alkol , uyuşturucu batağına saplanmış uyuşturucu denen illet , sentetik haplar sayesinde ne yazık ki ilkokulların önlerinde satılan hale gelmiş her gün televizyon kanallarında bir köşede bir kenarda bizim evladımızı uyuşturucu komasına girmiş vaziyette görüyoruz

7 haziran seçimleri hepimiz için çok önemli işte bu yüzden diyoruz ki alkolden sarhoş olanlara bu ülkeyi bırakmayacağımız gibi güçten sarhoş olanlarada asla bırakmayacağız.

Seçimlerde Milli İttifak olarak en iyi neticeyi alacağız inşaallah.

Evet bu duygu düşüncelerle diyoruz ki milletimize insanımıza bu seçim alternatifsiz değildir.Alternatif milli ittifaktır sizlerin desteğiyle kurulan milli ittifak inşallah milletin iktidarı olarak 8  haziran günü toplumumuzun huzuruna çıkacaktır ve sözlerime son verirken inşallah 8 haziran günü Afyon’da da burçlara milli görüş bayrağını dikecek hepimizi kutlamaya geleceğim inşallah

Seçim pusulasında hedefi 12’den vurmak üzere 12’nci sıradaki Saadet Partimizin logosunun altına mührü basmaya davet ediyorum inşallah selamün aleyküm.

Saadet Partisi İl Başkanı Adnan Şenel konuşmasında,

Malumunuz olduğu üzere 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan 25. dönem Milletvekilliği genel seçimleri münasebetiyle Saadet Partimiz ve Büyük Birlik Partimiz, Saadet Partisi çatısı altında seçime beraber girme kararı almışlardır.

Öncelikle bu beraberliğin ve yapılacak olan seçimin ülkemizin ve bütün İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşliğine vesile olmasını Cenabı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Milli ittifak hem Afyon’da hem de ülke genelinde heyecan oluşturmuştur. Milli İttifak olarak çok değerli Milletvekili adaylarımızla yola çıktık.Hepsinden Allah razı olsun.

Saygıdeğer basın mensupları

Şunu iyi idrak etmek gerekiyor ki bu yapılan birliktelik sadece iki partinin meclise taşınması için yapılmış bir ittifak değildir. Bu ittifak ülkemizin içinde bulunduğu adaletsizlik, hukuksuzluk ve yolsuzluk batağından çıkış kapısı olmaya aday milli bir ittifaktır

Hem Saadet Partimiz hem de Büyük Birlik Partimiz bu zamana kadar izlemiş oldukları siyasi çizgide şunu açıkça gösterdiler ki, milli ve manevi değerleri öne alan,

hakkın ve hukukun üstünlüğüne inanan, milletin bir delikli kuruşuna dahi haksız yere göz dikmeyen, uydu değil lider ülke Türkiye diyerek şahsiyetli bir dış politika hedefleyen,

yani kısaca bu milletin aslını temsil eden iki siyasi partidir.

İşte böyle ulvi hedefler etrafında fikir yakınlığı olan iki partimizin güçlerini ve imkanlarını da milletimizin selameti için birleştirmelerinden daha doğal hiçbir şey yoktur.

Bu ittifak yüzde bilmem kaç oya değil, barajı aşmaya değil, iktidara aday bir ittifaktır. Çünkü bugün öyle tarihi bir gün yaşanıyor ki milletimizin öz evladı gibi gördüğü, bağrına bastığı takdir ve teveccüh ile takip ettiği iki siyasi partimiz işte burada, bir arada elhamdülillah.Çok çalışacağız .7 haziran gecesi inşallah bayram sevincini yaşamak üzere esselamün aleykum.

11164604_838715576210905_3108150713370329093_n

Büyük Birlik Partisi İl başkanı Cemil Çoker konuşmasında,

Milli ittifakı oluşturan Saadet partili ve Büyük birlik partili kardeşleri ,  hanımlar, gençlerimiz.

Milli İttifak Milletvekili aday tanıtım toplantısına hoş geldiniz.

Gönül isterdi ki bu birliktelik üçlü olsun daha güçlü olsun gönül isterdi ki siyasi partiler parasız haksız ve hukuksuz sistemden bir araya gelmeden kendi çadırlar altında milletten takdir istesin.

Gönül isterdi ki bu kadar siyasi partinin bu kadar mücadelenin bu kadar emeğin esasında bu kadar dağılmışlığın hiçbir ihtiyacı olmasın.Keşke şimdiye kadar iktidar olanlar milletin derdine derman olmuş olsalardı da biz siyaset yapmasaydık .Keşke onlar aziz milletin 50 senelik 100 senelik milletin önüne proje koysalardı da geleceğini teminat altına alsalardırda bizde destek verseydik.

 

Bu aziz millet siyasi partisi ne olursa olsun bir ve beraber olmayı başarabilmelidir. Başaracaktır ve inşallah bunu 1991 yılında bu millet gösterdi 3 tane siyasi partinin sayın genel başkanları ve yöneticileri güzel bir birlikteliğe bu millete nasıl yapılacağını gösterdiler şimdi de yine bu iki camiaya nasip oldu kolay değildir fedakarlık yapabilmek , ama millet içinse vatan içinse devlet içinse özellikle dinimiz  içinse biz canımız feda her türlü fedakarlığı yaptık ve yapmaya devam ediyoruz ve yapacağız inşallah

 

Aziz milletimize buradan bir şey söylemek istiyorum başta Afyonkarahisar hep dediniz atılan oylar boşa gider hem saadet partisi için hem büyük birlik partisi için söylendiz,  sanki Akp’ye oy verdinizde doluyamı gitti. Sanki Chp oy verdinizde doluyamı gitti.Sanki Mhp’ye oy verdiniz de doluyuma gitti .Hiç elimize elimizi vicdanımıza koyup da düşündünüz mü 13 yıllık iktidar döneminde Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı ağlama duvarına çevirmiş başka siyasi hareket var mıdır veya başka bir siyasi parti var mıdır 13 yıl iktidarda olacaksın ama orayı kandırılmış saf bir şeyden anlamaz bütün kabahati başka siyasi parti veya kurumlarda cemiyetlerde cemaatlere yıkacaksın. Mazlum rolünü oynayan başka siyasi parti var mı hatırlıyor musunuz Türk siyasi hayatında ben hatırlamıyorum.Ne kadar yanlış varsa ne kadar hata varsa hepsi başkasının Akp nin bir suçu yok.İkinci adamları  diyor ki parça parça satıldı.

 

Chp ye oy verenlere sesleniyorum şimdi bir tane yasayı engeyellibildiniz mi engellemediyseniz demek ki Chp verilen bütün oylar boşa gitmiş

Mhp sesleneyim orda Ak parti’nin yanlış çıkardığı yasayı engelleyebildiniz mi engelleyemediyseniz demek ki Mhp’ye verilen bütün oylar boşa gitmiş.Chp Mhp beraber oldunuz Akp’nin yanlışlarını  engelleyebildiniz mi.Büyük birlik partisi’ne verilen oylar da Saadet partisi’ne verilen oylar da Allah’ın izniyle heba olmadı inşallah olmayacakta

 

Boşa giderdi diyenlere alın size alternatif, milli ittifak alternatif .

Karnın tok başın dik inançlarını rahatça yaşayabilmesi için adalet için Saadet partisi’ne oylarımızı vereceğiz bu birlikteliği gürül gürül mecliste temsil edeceğiz

 

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Mehmet AKKOYUN  konuşmasında;

Bu seçim ülkemizin olmak ya da olmamak mücadelesi verdiği bir seçimdir. Maddi olarak insanımız faiz sisteminin içinde kıvranıyor, Özellikle gençliğimiz alkol,uyuşturucu,hırsızlık gibi kötü alışkanlıkların pençesinde hayat sürmeye çalışıyor. Her zaman irşadı ve ıslahı ilke edinen Milli Görüşçüler olarak bu problemlerin çözümü önce ahlak ve maneviyattır.

Gelir dağılımındaki adaletsizliği bitirmek için, Adaletin herkese eşit bir şekilde uygulanması için, Mazlumların hakkını savunmak için, Çiftçilerimizi yeniden mutlu yapabilmek için, Huzur, barış ve kardeşlik ortamını yeniden tesis etmek için Meclise yürüyoruz inşallah.

 

Milli İttifak Siyonizmin emellerine dur diyecek ve İslam’ı yüceltecek bir birlikteliktir. Alternatif yok diye insanların gönülsüzce oy verdiği iktidar partisinin de alternatifidir.

 

Allah rızası için yola çıktık ve inşallah 7 Haziran akşamı hep birlikte zaferimizi kutlayacağız

Sizlere kendimden bahsedeyim. Çay doğumluyum, ilahiyatçıyım , Din görevlisiydim emekli oldum.

 

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Bekir DALDAL konuşmasında;

 

7 Haziran genel seçimlerinde ’Milli İttifak’ çatısı altında altında buluşan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi çok isabetli bir karar aldılar.

 

Ülkemizin içinden geçtiği şartları hepimiz biliyoruz. Şuanda coğrafyamızda Türk-İslam coğrafyasında nasıl bir kan ve gözyaşı aktığını görüyoruz. Ülkemizin 30 yıldır milletimizin arasına nifak sokmuş, geleceğini heba etmiş PKK terör örgütüyle pazarlık masasına oturularak bölünme aşamasında olduğunu biliyoruz.

 

Toplumumuzun tüm kesimlerine gayri ahlakilik adına ne varsa hepsinin son dönemde artarak sirayet ettiğini ve İslami zedelenme ile karşı karşıya kaldığımızı görüyoruz. Mağdur milletin evlatlarının arasına nifak sokulduğunu, insanların birbirine kırdırılmak istendiğini de görüyoruz.

 

Böyle bir dönemde bizler ülkemizin milletimizin ve coğrafyamızın birliği, beraberliği ve kardeşliği için 7 Haziran seçimlerinde bir araya geldik.

 

Sizlere kendimi tanıtayım.20 haziran 1963 tarihinde Bolvadin Dişli’de doğdum.İlk ve Orta tahsilimi Dişli kasabasında , Lise tahsilimi Bolvadin Endüstri meslek lisesinde okudum.Askerliği jandarma muhabere olarak yaptım.1986 yılında Manisa soma SEAŞ da çalıştım.2012 yılında emekli oldum.Büyük Birlik Partisi Soma İlçe kurucusuyum.İlçe yönetiminde görev aldım.2012 yılında emekli oldum.Büyük Birlik Partisi Afyon  İl Başkanlığı sekreter olarak  görev yaptım.Evli 3 çocuk babasıyım. Afyon’da ikamet etmekteyim.

 

 

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Yaşar KARAKAYA konuşmasında;

En güzel çalışma ile inşallah başta iki partinin teşkilatları ile Afyon’u karış karış tarayıp harekete geçireceğiz.  Gerilim siyasetinden bıkan Milletimiz, aradığı birlik ve beraberliği bizim ittifakımızda buldu. İnşallah 7 Haziran akşamı Milletin İttifakı kutlanacak

 

Türkiye’nin çok önemli bir bölgede üç tarafı denizlerle çevrili verimli toprakları var, yer altı zenginlikleri var. Yetişmiş vasıflı insan gücü var. Ama ne var ki dünya piyasasında bazen az gelişmiş bazen da gelişmiş ülkeler sınıfında sayılan bir ülke.

 

Bu bize zor geliyor, kabullenemiyoruz. Biz böyle bir millet değildik. Dünyaya yön veriyorduk, herkes bizim gözümüzün içine bakıyordu. İstanbul ne diyecek diyorlardı. Ama gün geldi biz başkalarının gözlerine bakar olduk

 

Sizlere kendimi tanıtayım.1973  yılında Sandıklı’da doğdum Dinarda yaşıyorum.İlk orta lise tahsilimi Dinar’da tamamladıktan sonra 17 yıl Hollanda’da çalıştım.Milli görüş Hollanda Gençlik ve cemiyet başkanlığı görevinde bulundum.2011 yılı sonu  Türkiye’ye kesin dönüş yaptım.2014 yılında Dinar’da Saadet Partisi belediye başkan adayı oldum.Ticaretle ,  oto alım satım işi ile uğraşıyorum. Galeri sahibiyim,  evliyim.Seçim boyunca yılmadan usanmadan sizlerin desteği ile çalışıp başaracağımıza inanıyorum.

 

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Süleyman ÇAĞLAR konuşmasında;

Türkiye’nin geleceğinin oylanacağı 7 Haziran seçimleri öncesi bütün herkesin merakla beklediği güç birliği sağlandı.Neden millî ittifak! İki kutuplu Meclis’e nefes aldırmak için, Meclis’te milletin hakkıyla temsil edilebilmesi için… Algıların değil hakikatlerin konuşulması için…Milli ittifak.Tarihin, ülkenin, coğrafyanın, mazlum insanların bizlere yüklediği sorumluluktan kaçmadık .

 

Ülkemizde seçim sistemi adil mi ? Akp’ye 298 milyon TL veriyorlar. CHP’NİN alacağı yardım tutarı ise 115.3 milyon TL .MHP ise 77.8 milyon TL Hazine yardımı alacak.

Saadet  ve Büyük birlik partisi ise sıfır TL

 

Koşuya Akp 298 metre ileriden başlıyor Chp 115 metre öteden Mhp ise 78 metre oteden başlıyor biz ise  sıfır metreden başlıyoruz.Bu adil mi ? Yarışın galibi gözüküyor.

 

İmf’ye borcumuz bitti diyorlar.Borcumuz bitti mi ? Hayır 130 milyar dolar dış borcumuz  bir okadarda devlet garantili borç var .Borcu borçla kapatıyorlar.

 

Şehit liderimiz Muhsin hayali Türk İslam birliği kurulacaktır.Mücahit Erbakanın Kurduğu D8 milli ittifak iktidarında geliştirilecektir.

 

Sizlere kendimi tanıtayım.1980 yılında Sinanpaşa ilçesi Güney kasabasında doğdum.

İlk okulu kendi kasabamda okudum.Orta ve Lise tahsilimi Afyon imam hatip lisesinde tamamladım.28 şubat darbesi sonucunda İmam hatip lisesi mezunlarının üniversite sınav puanlarından kesinti yapılması nedeniyle üniversiteyi girişim engellendi.

Engellemelerden yılmadan dışarıdan üniversiteyi okuma devam etmekteyim.

Ticaretle uğraşmaya başladım.Yapı malzemeleri üzerine ticarethanem bulunmaktadır.

Siyasete ve cemiyet faaliyetlerine 15’li yaşlarda başladım.

 

Nizam-ı Âlem ocakları, Alperen Ocakları ve Büyük Birlik partisinin değişik

kademelerinde görev yaptım.Büyük Birlik partisi Sinanpaşa ilçesinin kurucu ilçe başkanıyım.8 yıldır sürdürmekteyim.

 

Genel seçimler aday olduğum için için ilçe başkanlıgı görevinden istifa ettim.Evli ve iki çocuk babasıyım.İnşallah bu seçimden zaferle çıkacağız.

 

 

Saadet Partisi Milletvekili Adayı Halit KUŞ konuşmasında;

Bizim davamız, hak davasıdır. Yeryüzünde zulüm kalkıncaya kadar adil bir düzen kuruluncaya kadar, biz bu davanın yolundayız. Bizim davamızda kimse kendisi için yaşamaz.Herkes kardeşi için yaşar. Biz siyaseti, Allah rızası için yapıyoruz. İnsanlığın kurtuluşu ancak İslam birliğinin kurulması  ile mümkündür.

 

Kendimi tanıtarak sözlerimize başlıyorum.28 Şubat 1976 tarinde Afyon Emirdağında doğdum.

Tahsil hayatımı tamamladıktan sonra ;1994 -1995 yıllarında  Milli gençlik vakfı Emirdağ yönetim kurulu üyesi , 2002-2004 yıllarında Milli görüş Cemiyet başkanlığı ; 2006-2014 yıllarında Milli Görüs bölge tanıtma başkanlığı ; Anadolu Gençlik Derneği Emirdağ şubesi kuruluşunda ; 2014 yılı başından beri  Saadet Partisi Bölge başkanı olarak halen görev yapıyorum. Emirdağ gazetesinde köşe yazarıyım.Ticari faaliyet sürdüren bir  şirketimiz var.İyi derecede Fransızca bilmekteyim. Evli 3 çocuk babasıyım

 

Saygıdeğer basın mensupları   6 milyon asgari ücretli 949 TL alıyor.

7-8 milyon emekli  1000 liranın altında maaş alıyor. Bir o kadar da işsiz var. Açlık sınırı 1400 lira. Bu zulümdür. Bunların karşısında Milli İttifakın meclise girmesi gerekiyor. Gecemizi gündüzümüze katıp Milli İttifakın meclisde yer almasını sağlamalıyız.

Türkiye’nin coğrafi konum itibariyle önemli bir noktada olmasına rağmen, kaynaklarımız doğru kulanılmayıp, dış güçlerin etkisinde yönetilmektedir.

Milli ittifak hem Afyon’da hem de ülke genelinde heyecan oluşturmuştur.

Milletimiz bu ittifaktan memnuniyetlerini belitmektedirler.Milli İttifak Türkiye’nin kurtarıcı gücüdür.Bize düşen,  manevi bir sorumluluk duygusu altında köy köy ,mahalle mahalle, ev ev herkese mesajlarımızla ulaşmak , çare var, çözüm var . ÇARE DE ÇÖZÜM DE MİLLİ İTTİFAK demeliyiz.Bu duygularla inşaallah zafer kazanacağız. Selam ve saygılarımla.

Editör: Haber Merkezi