‘MİLLİ İRADENİN YÜKSELİŞİ’ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI
 
AK Parti Afyonkarahisar Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından Anıtpark önünde ‘Milli İradenin Yükselişi’ konulu fotoğraf sergisi düzenlendi. 15 Temmuz gecesi ve sonrasında yaşananların anlatıldığı sergide binlerce fotoğraf arasında seçilmiş fotoğraflar sergilenerek, büyük ilgi gördü.
 
AK Parti Genel Merkezi Çevre Şehir ve Kültür Başkanlığı tarafından 15 Temmuz darbe gecesi yaşananların anlatıldığı fotoğraf sergisi AK Parti İl Başkanlığı Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığının öncülüğünde Anıtpark’ta açıldı. ‘Milli İradenin Yükselişi’ konulu fotoğraf sergisinin açılışına AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, ilçe ve belde belediye başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ile gençlik kolları üyeleri katıldı. Fotoğraf sergisinin açılış konuşmasını İl Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı İsmail Gelişgen yaptı. ‘Milli İradenin Yükselişi’ konulu fotoğraf sergisinin hayırlı olmasını dileyen Gelişgen, “O günleri unutmadık ve unutturmayacağız” dedi.
 
MİLLETİMİZ HAİNLERE GEREKEN DERSİ VERDİ
15 Temmuz darbe girişimini anlatan fotoğraf sergisinin açılışında konuşan İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında milletin vatanına, bayrağına ve ezanına sahip çıktığını ifade etti. Başkan Sel açıklamasına şöyle devam etti; “Biliyorsunuz ki 15 Temmuz gecesi millet olarak haince bir saldırıya maruz kaldık. Ama hamdolsun ki vatandaşlarımız bayrağına, vatanına ve ezanına sahip çıktı. Darbe girişiminde bulunanlara gereken dersi milletimiz tarafından verildi. Bu hainlerin gerçek yüzünü görmüş olduk. 27 gün boyunca milletimizle birlikte demokrasi nöbetleri tutarak, halkımızla birlikte ülkemize sahip çıktık. 7’den 77’ye binlerce vatandaşımız meydanları boş bırakmadı. Bundan dolayı meydanları boş bırakmayan halkımıza teşekkür ediyorum. Fotoğraf sergisinin de hain saldırıyı hatırlatması acısından önemli olduğunu düşünüyorum. Serginin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”
 
UNUTMADIK VE UNUTTURMAYACAĞIZ
‘Milli İradenin Yükselişi’ konulu fotoğraf sergisinin Afyonkarahisar’a hayırlı olmasını dileyen AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, o geceyi ve sonrasını unutmadıklarını ve unutturmayacaklarını ifade etti. Yurdunuseven, “Bu gün Anıtpark önünde Afyonkarahisar’lı hemşehrilerimize Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığımızın düzenlediği fotoğraf sergisini hep birlikte açıyoruz. Sergimizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Bu fotoğraf sergisini bu gün ve yarın (Pazar) açık kalacak. Ayrıca Kurban bayramı sonrası 16-17 ve 18 Eylül tarihleri arasında da sergimiz açık kalacak. Bizim buradaki amacımız 15 Temmuz gününü unutturmamak ve vatandaşımıza bunu hatırlatmaktı. İnşallah ‘Milli İradenin Yükselişi’ konulu fotoğraf sergimiz düzenli olarak devam edecek” diye konuştu.
 
15 TEMMUZ ŞEHİTLERİMİZE SAHİP ÇIKALIM
15 Temmuz şehitleri için başlatılan yardım kampanyasına Afyonkarahisar halkının destek olmasını isteyen Yurdunuseven, “Buradan özellikle halkımıza seslenmek istiyorum; 15 Temmuz Şehitleri dayanışma günü bizler için çok önemli. Vatandaşlarımızın özellikle 1507’e bir SMS göndererek, yardım etmelerini veya diğer bankalardaki hesaplara bağışta bulunabilirler. Halkımızdan 15 Temmuz Şehitlerimize sahip çıkmalarını istiyoruz. Yardım eden vatandaşlarımıza da teşekkür ediyoruz. Bu vesile ile de fotoğraf sergimizin hayırlı olmasını diliyorum.” Yapılan konuşmaların ardından fotoğraf sergisi kurdelenin kesilmesi ile açıldı. Sergiye vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. 
 
Editör: Haber Merkezi