MİLLETVEKİLİ ÜRÜN, BAYANLARIN ÇANAKKALE İSTEĞİNİ GERİ ÇEVİRMEDİ

Seçim çalışmaları kapsamında Sinanpaşa İlçesine bağlı köyleri ziyaret eden AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Eyice, Başkimse ve Yıldırım Kemal Köylerindeki vatandaşlar ile biraraya geldi.

 

7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, Başkimse, Eyice ve Yıldırım Kemal Köyünde bayanlar ile sohbet ederek, sıkıntılarını dinledi. Bir isteklerinin olup olmadığını soran Milletvekili Halil Ürün, bayanlardan güzel bir cevap aldı. 12 yıllık AK Parti Hükümetinin köylerine güzel yatırımlar yaptığını ifade eden Köylü kadınlar, “Allah’ımıza bin şükür AK Parti hükümeti köylerimize her türlü yatırımı yaptı. Yollarımız tamam ufak tefek sıkıntılarımız var. Onlarda elbette tamamlanacaktır. Siz bizi Çanakkale’de şehit düşen atalarımızın mezarlarını ziyaret etme fırsatı verin götürün” dedi.

 

BAŞKAN IŞIKLI BEN ÇANAKKALE’YE GÖTÜREYİM

Bunun üzerine Milletvekili Halil Ürün, ilk defa bir köy ziyaretinde bayanlardan Çanakkale’ye gitmek yardım istediğini belirtti ve “İnşallah sizleri Çanakkale’ye bir dizi ziyaret ettirelim” dedi. Daha sonra konuşan Düzağaç Belediye Başkanı Muammer Işıklı, önümüzdeki günlerde Çanakkale’ye bir dizi tur düzenleyeceğini söyleyerek, “Buradaki bayanlarımızı ben Çanakkale’ye götüreyim” dedi. Sinanpaşa İlçesine bağlı Eyice Köyüne çıkarma yapan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, vatandaşlar ile biraraya geldi. Uzun süre köyün sıkıntılarını ve çözüm önerilerini vatandaşlar görüşen Milletvekili Halil Ürün, daha sonra yanına gelen bayanlar ile sohbet etti. Bayanlar, evin önüne astıkları AK Parti Bayrağını Milletvekili Ürün’e gösterince “Sizlere teşekkür ediyorum bizleri mutlu ettiniz” dedi.

 

AK PARTİ BAYRAĞI ALTINDA HATIRA FOTOĞRAFI

AK Parti Bayrağının altında fotoğraf çekinmek isteyen vatandaşların isteğini geri çevirmeyen Milletvekili Halil Ürün, “Öncelikle bir toplu fotoğraf çekinelim ardından Eyice Köyünde bulunan vatandaşlarımız ile fotoğraf çekinmek istiyorum” dedi. Çocuklarla da yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Milletvekili Halil Ürün, kendisine ikram edilen ayranı içtikten sonra Eyice Köyünden ayrıldı.

Editör: Haber Merkezi