Milletvekili Köksal: “Halkın iktidarını birlikte kuracağız”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Yönetimi, CHP İlçe Örgütleri, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Milletvekili Burcu Köksal ve CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, birlik ve beraberlik hâlinde halkın iktidarını kuracaklarını belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Yönetimi ile CHP İlçe Örgütleri, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

ÇALIŞMALAR TAKDİR EDİLİYOR

Milletvekili Burcu Köksal'ın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makam odasında ilk ziyaretlerini gerçekleştiren CHP örgütleri, Köksal'ın çalışmalarının halk tarafından takdir edildiğini söyledi. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Gerçekleşen kongreler sonrasında yeni seçilen yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarımızla birlikte bir uyum sağladık. Bu hem partimiz için hem kentimizin menfaatleri için olumlu olacaktır. CHP olarak Afyonkarahisar'ın sorunlarını biliyoruz. Örgütlerimiz bu sorunların giderilmesi konusunda ilçelerde üzerine düşen görev bilinci ile hareket ederken, Merkez İlçe Başkanımız Yusuf Onur Seçme ve il Başkanı olarak ben ilimizin sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. İl bazında çözülebilecek olan problemleri bizler dile getirirken, çözemediğimiz konuları da Milletvekilimiz Burcu Köksal ile uyum içerisinde çalışarak Afyonkarahisar'ın menfaatleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde aşacağız" dedi.

BİLGİ ALIŞVERİŞİ SÜRECEK

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da, "İl ve ilçe örgütlerimiz bizim için çok önemli. İl ve ilçe örgütlerimizle bilgi alışverişimizi sürdüreceğiz. Türkiye'nin özlediği adaletli ve sosyal demokrasiyi esas alan iktidarı birlikte kuracağız" ifadelerini kullandı.

EN AZ 2 MİLLETVEKİLİ İSTİYORUM

CHP Grup Toplantısı'na da katılan CHP heyeti, toplantıdan önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Kılıçdaroğlu, "Kongrelerimizde seçilen il ve ilçe başkanlarımıza başarılar diliyorum. Afyonkarahisar, bizim için önemli bir şehir. İl ve ilçe örgütlerinden ricam şudur: Öyle bir çalışın ki Afyonkarahisar'dan en az iki milletvekili çıkaralım. İktidar olmak istiyorsak, Afyon'dan en az iki milletvekili çıkarmamız şart" ifadelerini kullandı.

FİKİRLERİMİZİ, PROJELERİMİZİ ANLATIN

Kadın ve gençlere de seslenen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Mahallelerinizde, sokaklarınızda kadınlarla bir araya gelin. Komşularınızın, mahalledeki kadınların evlerine misafir olun. Çevrenizdeki diğer partilere gönül vermiş arkadaşlarınızla da irtibata geçin, bizim politikalarımızı, projelerimizi anlatın. Gençler, siz bizim geleceğimizsiniz. Arkadaşlarınızı Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet edin, fikirlerimizi anlatın."

ZAFER HAFTASI DAVETİ

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ile CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Zafer Haftası'nda gerçekleştirilecek etkinliklere davet etti. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "İl Gençlik Kollarımız ile birlikte Zafer Haftası'nı canlandırmak ve gerektiği gibi kutlamak istiyoruz. Sizi de aramızda görmekten onur duyarız" dedi.

Editör: Haber Merkezi