Milletvekili Genel Seçimi İçin Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

           Cumhuriyetimizin kazanıldığı ve kurulduğu topraklar olan ilimizde 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi sürecinin karşılıklı saygı, sevgi ve hoşgörü ortamında geçmesi için İl Emniyet Müdürlüğü toplantı salonunda Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın başkanlığında bir toplantı yapıldı.

 

        Toplantıya Vali Yardımcısı Erhan Günay’ın yanı sıra İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ile ilimizde faaliyetlerini sürdüren siyasi partilerimizin il başkanları ve il yöneticileri katıldılar.

 

        1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde seçim ortamı ve şartları ile ilgili değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Erhan Günay, ilimizde seçim çalışma ve faaliyetlerinin ülkemize örnek teşkil edecek şekilde gürültü ve çevre kirliliğinden uzak, huzurlu bir ortamda seçimin tamamlanmasını gösterebilmekiçin toplantı yaptıklarını hatırlattı. 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Milletvekili Genel Seçiminin ülkemizin ve devletimizin bekasına önemine dikkat çekerek, her şeyden önce birlik ve beraberliğin kazanmasını, barışın kazanmasını, ülkemizin ve milletimizin kazanmasını dilerken, bu kazanma çabasının centilmenlik çerçevesi içerisinde en iyi ortamda, en huzurlu bir şekilde ve en adil bir biçimde gerçekleşmesini temenni etti.

 

        Vali Yardımcısı Erhan Günay’in konuşmasının ardından 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili seçim öncesi ve sonrasında yaşanabilecek gelişmeler ve alınması gereken tedbirler hususundaki konular görüşülerek karara bağlandı.

Editör: Haber Merkezi