MİLLETVEKİLİ AV. ALİ ÖZKAYA, BAYAT İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

 

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali Özkaya, Bayat ilçesini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini aldı. Bayat halkı tarafından yoğun ilgi gören Özkaya, “Bayat’a yapılan yatırımların ve hizmetlerin takipçisiyiz. Sorunların çözümü için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

 

1 Kasım tarihinde yapılacak Genel Seçimler için çalışmalarına Bayat ilçesi ile devam eden AK Parti Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilk olarak ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan, Belediye Başkanı Kadir Üçer, İl Genel Meclis Üyesi Osman Güllü ve ilçe yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Av. Ali Özkaya, daha sonra ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. Esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Özkaya, AK Parti hükümetlerinin her zaman esnafına ve sanatkarına sahip çıktığını ifade etti. Esnaf ve sanatkarı destekleyen ciddi adımların AK Parti iktidarları döneminde atıldığını belirten Özkaya, “Hükümetlerimiz esnaf ve sanatkarımıza her zaman yanında oldu. Çıkarılan teşvik paketlerinde ve torba yasalarında esnaflarımız kolaylıklar sağladık. Unutulmaya yüz tutmuş meslek dallarının da yeniden hayata geçmesi için de teşviklerde bulunduk” diye konuştu.

 

ÖZKAYA, İMRALI’NIN SORUNUNA EL ATTI

Milletvekili Av. Ali Özkaya, ilçe merkezindeki esnafların yanı sıra pazaryerini de gezerek pazarcılarla ve vatandaşlarla sohbet etti. Bayat ilçesine bağla İmralı ve Derbent köylerini de ziyaret eden Özkaya, köy sakinlerinin yakın ilgisiyle karşılandı. İlk olarak Derbent köyüne giden Milletvekili Av. Ali Özkaya, köy sakinlerinin sorunlarını dinleyerek, çözüme kavuşması konusunda gerekli girişimlerde bulunacağını ifade etti. Derbent’in ardından İmralı köyüne geçen Özkaya, köy halkının büyük bir sıkıntı yaşadığı kadastro sorununa değindi. Kadastro çalışması sırasında mülkiyeti vatandaşa ait olan ancak hazine arazisi olarak kaydedilen ve dava açma süresi de geçmiş olan köylülere ait arazilerin tekrardan gerçek sahipleri olan köylülere geri kazandırılması için girişimlerde bulunacağını belirten Özkaya, konun takipçisi olacağını beyan etti.

 

KÖYLERİMİZE YATIRIM YAĞDI

Son 12 yılda köylere yapılan yatırımlara da konuşmasında değinen Özkaya, İl Genel Meclisinin yetkilerinin artırılması ile köylerde büyük yatırımların yapıldığını belirtti. Özellikle alt ve üst yapı konusunda ciddi adımlar atıldığını belirten Özkaya, AK Parti Bayat İl Genel Meclis Üyesi Osman Güllü’nün de köylerdeki çalışmaları yakından takip ettiğini vurguladı. Özkaya konuşmasını şöyle sürdürdü; “İl genel meclislerine verilen yetki ile köylerimize yapılan yatırımlar çığ gibi büyüdü. Öyle ki alt yapısı olmayan köyümüzün alt yapıları, içme suyu olmayan köylerimize içme suyu yapıldı. Hatta alt ve üst yapının ardından çocuklarımız için oyun parkları, düğün salonları gibi önemli yatırımlarda köylerimize yapıldı. Allah’ın izni ile 1 Kasım’da halkımızın desteği ile yeniden iktidara gelerek yatırımlarımız ve hizmetlerimiz devam edecek. Köylerimize hizmet ve yatırım yağdı.” Milletvekili Av. Ali Özkaya’ya Bayat ziyaretinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İsmail Gelişgen ve Abdullah Özteke, İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan, Belediye Başkanı Kadir Üçer, İl Genel Meclis Üyesi Osman Güllü ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi