MİLLETVEKİLİ ADAYLARI BEDER VE ÜRÜN DÖĞER’DE

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Av. Halil Ürün ve Av. Fatih Beder, seçim çalışmalarını İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde sürdürdü. Milletvekili adayı Beder’in doğduğu yer olan Döğer’de vatandaşlar adayları coşkulu bir şekilde karşılandı.

 

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Milletvekili adayları, ilçelerde ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili adayları Av. Halil Ürün ile Av. Fatih Beder, Döğer beldesini ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi. Kendilerini bekleyen belde sakinlerinin coşkusuyla karşılanan Milletvekili adayları, açık hava toplantısı yaptı. Döğer halkının her zaman partilerinin yanında yer aldığını dile getiren AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili adayı Beder’in de Döğer’li olduğunu hatırlatarak, “Fatih Beder kardeşime tam destek vereceğinizden eminim. İnanıyorum ki 7 Haziran seçimlerinde Afyonkarahisar’da partimiz 5-0 yaparak Fatih kardeşimi de milletvekili olarak Ankara’ya göndereceğiz. Sizlerden birisi olan Fatih Beder’e sahip çıkacağınıza ve Döğer’de partimize verdiğiniz desteğin artacağına inanıyorum” dedi. Yurdunuseven, partisinin 13 yılda yaptığı yatırımlardan da bahsederek, konuşmasını tamamladı.

 

FATİH KARDEŞİM DÖĞER İÇİN BİR FIRSAT

AK Parti Milletvekili adayı Av. Fatih Beder’in Döğer için bir fırsat olduğunu söyleyen Milletvekili adayı Halil Ürün, Döğer’in bu fırsatı iyi kullanacağından emin olduğunu söyledi. Ürün konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bir seçim kampanyası çerçevesinde buradayız. AK Parti İl Başkanımızİbrahim Yurdunuseven AK Parti hükümetinin 12 yılda yapmış olduğu çalışmalı ve geçmiş yıllarda yapılan çalışmaları kıyasladı. Bir siyasi parti tabiki ülkeyi yönetmek için ortaya çıkar. Anayasal ve siyasi partiler yasası görevi de ülkeyi yönetmektir. Ülkeyi merkezi idareden yönetmek, yerel yönetimden yönetmek bu noktada yerel yönetimler seçimi 1 yıl önceydi.Yaklaşık o zamanda seçim beyannameleri hazırladık. İlçe ve Belde için ayrı ayrı adaylarımızı takdim ettik.Sizlere Döğer Beldemizde Ahmet Abimizi sizlere takdim ettik. Bütün Döğer’liler teveccüh ettiler. Ahmet abimizi Belediye Başkanı seçtiler. Şimdi 1 yıl sonrada bir Milletvekili seçimi var. Bu sefer İhsaniye ilçemiz için bir fırsat, bir imkan oldu. AK Parti 5 kişilik Aday listesi içerisinde Döğer’li bir kardeşimizi de listeye koydu. Partimiz gençlere güveniyor. Milletvekili adayı ediyor ve aynı zamanda partimizin çeşitli kademelerinde görevler veriyor.” 

 

SEÇİM BEYANNAMEMİZİ YAYINLADIK

“18 yaşını dolduran gençler oy kullanacaklar, seçilme yaşını da 25’den 18’e çekeceğiz” diyerek konuşmasını sürdüren Ürün, “Artık Fatih Beder bir dönem sonra ihtiyarlayacak. O yüzden bu işi 1 dönem sonraya bırakmayalım bu sefer Fatih Beder kardeşimizi gönderelim istiyorum. Bir siyasi partinin seçimde iki önemli görevi var. 1 kadro, 2 program. Programımızı biliyorsunuz. 15 Nisan tarihinde Ankara’da yapılan büyük toplantıda Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, seçim beyannamemizin 100 maddeyi milletle bir sözleşme emsali olarak 100 maddeyi okudu. Bu 100 maddeyi sizlere dağıtacağız sizlere basılı bir şekilde olacak. Birde bunun kitapçığı var 300 sayfadan ibaret daha ayrıntılı bir şekilde ülkeyi önümüzdeki 4 yıl içerisinde nasıl yöneteceğimizi sorunları hangi bakış açısı ile yaklaşacağımızı ve onlara nasıl bir çözümler üreteceğimizi sayıyoruz” şeklinde konuştu.

 

BEN SİZLERİN EVLADIYIM

Milletvekili adayı Halil Ürün’ün ardından hemşerilerine hitap eden Fatih Beder, Döğer halkının her zaman kendisine destek verdiğini söyledi. 7 Haziran seçimlerinde AK Partinin Türkiye’de tarih yazacağını belirten Beder, Afyonkarahisar’ın her noktasında coşkuyla karşılandıklarını belirterek, “Döğer benim evim ve ocağım. Ben sizlerin evladıyı” dedi. Beder, “Bu millet AK Partiyi 2002’den bugüne kadar bağrı bastı. Halkın ve milletin içinden bir parti olduğunu anladı. Onun için her zaman birinci partiyiz. İnşallah yine 7 Haziran seçimlerinde siz değerli hemşerilerimizin destekleriyle Afyonkarahisar’da destan yazarak birinci parti olacağız. Bizim hedefimizi Başbakanımıza verdiğimiz sözü tutmaktır. Vermiş olduğumuz yüzde 75 sözünü Allah’ın izniyle yerine getireceğiz. TBMM’ye inşallah 5 milletvekilini göndereceğiz. Biz adaylar olarak sizlere güveniyoruz. Sizlerinde bizlere güvendiğini biliyoruz” dedi.Yapılan konuşmaların ardından Milletvekili adayları beraberindekilerle birlikte Döğer belde teşkilatını ziyaret ederek, gençlerle fotoğraf çektirdi. Milletvekili adaylarına ziyaretlerinde İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, İl Yönetim kurulu Üyeleri, ilçe ve belde başkanları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ile partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi