MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜRÜN, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Seçim çalışmalarını İhsaniye İlçesinde sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, Gazlıgöl Beldesinde pazaryeri esnafını ziyaret etti.

 

7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesi çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Halil Ürün, sabahın ilk ışıkları ile Gazlıgöl Beldesinde kurulan pazaryeri esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlı günler dileyen Ürün, esnafın hayır duasını aldı. 7 Haziran yapılacak olan Genel Seçimlerin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Pazaryeri esnafı ve vatandaşlar, “Allah’ın izni ile Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na Afyonkarahisar’da verdiğimiz yüzde 75 sözümüzü yerine getireceğiz. Bunun için sonuna kadar AK Partiye destek vereceğiz” dedi.

 

İLK KEZ BİR MİLLETVEKİLİ BİZİM KÖYÜMÜZE GELDİ

Gözlıgöl Beldesindeki pazaryeri esnaf ziyaretinin ardından Döğer Beldesinde düzenlenen Seyit Cemal Sultan’ı Anma Töreni etkinliklerine katılan Milletvekili Halil Ürün, Seyit Cemal Sultan Türbesine girerek dua etti. Ardından Oğulbey Köyüne geçen Ürün, burada vatandaşlar ile sohbet etti. Milletvekili Halil Ürün’e teşekkür eden vatandaşlar; “İlk kez bizim köyümüze bir milletvekili geldi. Sizlere teşekkür ediyoruz” dediler.

 

ÜRÜN TOPLANTIYA KATILDI

Oğulbey Köyündeki ziyaretini tamamlayan Ürün, Hacıbeyli Köyüne geçti. Köy kahvehanesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili Halil Ürün, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Ürün, daha sonra Afyonkarahisar Sanayici ve İşadamları Derneği tarafından Başbakan Yardımcısı Ali Babacan’ın katılımıyla Oruçoğlu Termal Otelde gerçekleşen “2023 Hedeflerimiz ve Türkiye Ekonomisi” toplantısına katıldı. 

Editör: Haber Merkezi