MİLLETVEKİLİ ADAYI ÜRÜN, MERKEZE BAĞLI KÖYLERE ÇIKARMA YAPTI

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Halil Ürün, seçim çalışmaları kapsamında Merkeze bağlı Sadıkbey, Olucak, Anıtkaya ve Bayramgazi Köylerini ziyaret etti.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Halil Ürün, Milletvekili Adaylığının açıklanmasının ardından çalışmalarına ve ziyaretlerine hızlı bir şekilde devam ediyor. Merkeze bağlı Sadıkbey Mahallesini ziyaret etti. Sadıkbey Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sağlam tarafından karşılanan Milletvekili Halil Ürün, vatandaşlarla sohbet ederek, sıkıntılarını, isteklerini ve taleplerini dinledi. 7 Haziranda yapılacak olan seçimlerinde AK Parti’ye destek isteyen Milletvekili Ürün, AK Parti hükümetinin 12 yılda Afyonkarahisar’a yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Milletvekili Halil Ürün, “Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz yüzde 75 sözümüzü gerçekleştirerek, Afyonkarahisar’dan 5 milletvekili ile TBMM’ye girmeliyiz ve 400 Milletvekili ile Anayasayı değiştirmeliyiz. Bu yüzden sizlerin desteğini istiyoruz” dedi.

 

YAPILAN ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUZ

7 Haziranda yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinin Afyonkarahisar’a hayırlı ve uğurlu olmasını ve Milletvekili Halil Ürün’e çalışmalarında başarılar dileyen Sadıkbey Mahallesi Muhtarı Hüseyin Sağlam, “Bizler AK Parti hükümetinin ve Belediyemizin Afyonkarahisar’a yapmış olduğu çalışmalarından memnunuz” dedi. Öte yandan Oruçoğlu minibüs hattının özellikle akşam saatlerinde Sadıkbey’e girmediğini dile getiren vatandaşlar, sorunun çözümü için Milletvekili Ürün’den destek istedi.

 

ALLAH DEVLETİMİZE MİLLETİMİZE ZEVAL VERMESİN

Sadıkbey Mahallesinin ardından Olucak Köyüne geçen Milletvekili Halil Ürün, ellerinde AK Parti bayrakları ile aracının önüne kesen bayanlar ile sohbet etti. Sohbetin ardından Olucak Köyü Muhtarı Muammer Doğan’ı muhtarlık binasında ziyaret eden Milletvekili Ürün, yeni yapılan muhtarlık binasını gezdi. Ürün, “Gerçekten binanız güzel olmuş. Allah Devletimize milletimize zeval vermesin binamızda herşey var. Güzel hizmetler yapmanızı temenni ediyorum temenni ediyorum” dedi.

 

ANITKAYA’DA ESNAF ZİYARET EDİLDİ

Olucak köyündeki vatandaşların sıkıntılarını dinledikten sonra nüfusu 2 binin altında kalarak Belediyesi kapatılan ve köy olan Anıktkaya’yageçen Milletvekili Halil Ürün, burada Muhtar Mehmet Soylu ile görüştü. Soylu, Milletvekili Ürün’e Anıtkaya Köyüne yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Ziyarette Gazeteci Nail Azbay Milletvekili Ürün’e yeni kaleme aldığı “Çırağın Kalemi” adlı kitabını imzalayarak hediye etti. Anıtkaya’daki ziyaret esnaf ve kahvehaneleri ziyaret eden Milletvekili adayı Ürün, “Anıtkaya köyümüze İl Özel İdaremiz tarafından hizmet yapılmaya başlanıldığını görüyorum. İnşallah hizmet ve yatırımlar devam edecek” diye konuştu.

 

BAŞBAKANIMIZA VERDİĞİMİZ SÖZÜ YERİNE GETİRECEĞİZ

Anıtkaya köyüne yapılan ziyaretin ardından Bayramgazi ve Çatalçeşme Mahallesine geçen Milletvekili Halil Ürün ve AK Parti heyeti, 7 Haziranda yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimlerinde AK Partiye destek istedi. AK Parti hükümetinin yapmış olduğu çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, “İnşallah Eniştemiz, Başbakanımıza vermiş olduğumuz yüzde 75 sözünü yerine getirerek, AK Parti Afyonkarahisar’dan TBMM’ne 5 milletvekili ile gidecek” dediler.  Ziyaret fikir alışverişinin bulunulmasının ardından sona erdi.  Milletvekili adayı Halil Ürün’e ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Genel Meclis Üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi