MİLLETVEKİLİ ADAYI SIVACI SANDIKLI’DA

 

Seçim çalışmalarını Sandıklı ilçesinde sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, hükümetin teşvikleri ile birlikte Sandıklı ilçesine önemli yatırımlar yapıldığını, bunun da istihdama büyük oranda katkı sağladığını ifade etti.

 

AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, Sandıklı ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Sandıklı esnafını ziyaret eden Milletvekili adayı Sıvacı, ilçede hizmet veren Park ve Safran oteli ziyaret etti. Otel ziyaretlerinin ardından Reşadiye köyüne geçen Sıvacı, 100 yıl önce Bulgaristan'dan göçen vatandaşların oluşturduğu köyde katmer yapan kadınlarla sohbet etti. Reşadiye köyünün ardından Hüdai Kaplıcalarına geçen Milletvekili adayı Sıvacı, hükümetin teşvikleri anlattı. Bölgenin teşvik kapsamında birçok yatırıma kavuştuğunu belirten Sıvacı, böylelikle Sandıklı ilçesinin istihdamına katkı sağladığını söyledi. Kadınların iş yaşamına dâhil olmaları kadınların yapmış oldukları ürünleri pazarlamaları için bir pazar oluşturulması gerektiğini kaydeden Sıvacı, “Bununla ilgili yapılacak projelere destek vereceğim” dedi. Sıvacı, “İŞKUR bu konuda her geçen gün yeni bir proje açıklıyor ve desteklemeleri ile istihdama katkı sağladığı gibi ekonominin kılcal damarlarını oluşturuyor. Bize bu tür projelerin oluşturulması halinde destek vereceğimizi belirtiyoruz” dedi.  

 

AK PARTİ DEMEK İSTİKRAR DEMEK

Hüdai Kaplıcalarının ardından Koçhisar köyüne geçen Milletvekili adayı Remziye Sıvacı, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Koçhisar köyünde Sıvacı, topraksız domates üretimi yapılan bir serayı ziyaret etti. Burada işçilerle seslenen Sıvacı şunları söyledi; “İstikrar ortamından bütün Sandıklılı üreticilerimiz memnun. Siyasi istikrar beraberinde ekonominin güçlenmesini de sağlıyor. Bugün geldiğimiz noktada birçok yatırımcı bölgesine göre fabrikasını kurdu serasını açtı. Bu noktada Sandıklı ilçemiz termal sularını en iyi şekilde değerlendirerek seracılığa yeni bir boyut kazandırdı. Böylelikle birçok vatandaşımız bu seralarda çalışarak ev ekonomisine katkı sağlama fırsatı buldu. Yani Ak Parti demek istikrar demek üretim demektir.” Sıvacı ilçede bazı vatandaşların evlerini de ziyaret etti. Her gittiği yerde büyük ilgi ile karşılaşan Sıvacı’ya vatandaşlar desteklerinin devam edeceğini söyledi. Sıvacı’ya ziyaretlerinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Sandıklı ilçe başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve yönetimi ile partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi