MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKALDI ÇAY İLÇESİNE BAĞLI KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı seçim çalışmaları kapsamında belde ve köylere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. 7 Haziran seçimlerinde mutlak zafere ulaşacaklarını ifade eden Özkaldı, “Afyonkarahisar’a ilçe ayrımı yapmadan çalışacağız. Allah yolumuzu açık etsin” dedi.

 

7 Haziran’da yapılacak seçimler öncesi Çay ilçesini ve ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Akkonak, Orhaniye, Karamık ve Koçbeyli köylerini gitti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Özkaldı, Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceklerini dile getirdi. Özkaldı, “Biliyorsunuz Devlet Su işleri Genel Müdürü olarak görev yapıyordum. 10 Şubat itibariyle istifa ettik ve siyasete atıldık. Devlet su işlerinin her kademesinde görevler aldık. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz memleketimize Afyonkarahisar’ımıza ilçe ayrım yapmadan hizmet ettik. Çaylıyla, Bolvadin’iyle Akkonak’lısı ve Deresinek’lisi ile elimizden geldiğince hizmet yaptık. Afyonkarahisar’ımız daha iyilerine layık, devletin imkanları da belli. Bundan sonrada inşallah mecliste elimizden gelen gayretin çok daha fazlasını yapacağımıza söz veriyorum genel seçimler 7 Hazirandan siz değerli vatandaşlarımızdan çok büyük destek bekliyoruz” diye konuştu.

 

MODERN TARIMA GEÇİLECEK

Daha sonra Çay ilçesine bağlı Orhaniye Köyüne geçen Milletvekili Adayı Akif Özkaldı vatandaşlarla buluştu. Milletvekili adayı Özkaldı, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Şebeke suyuna kavuşacaklarını ve modern sulama tarımını Orhaniye’ye getireceklerini” bildirdi. Orhaniye Köyü, Suyun kaynaktan alınıp bitkiye ulaşıncaya kadar tamamen kapalı basınçlı boru sistemiyle iletildiği ve bitkilere mini sprint, damlama ve yağmurlama yöntemleriyle uygulandığı sistemi kazanacak.”

 

GÖLET SUYU SORUNLARI ÇÖZECEK  

Yoğun tempoda ziyaretlerini sürdüren Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Akif Özkaldı Karamık Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Akif Özkaldı, Karamık Köyü vatandaşlarının sıkıntılarını yerinde dinledi. Özkaldı “Karamık Göletinin temelini attık inşaatı devam ediyor. Gölet’in çalışmaları en kısa sürede tamamlanacak biz ne yaptığımızı biliyoruz ne yapacağımızı da çok iyi biliyoruz diyerek tarımla geçimine sağlayan hemşerilerimizin yakın zamanda hiçbir sıkıntısı kalmayacak” dedi.

 

VATANDAŞIMIZA HİZMET BORCUMUZ VAR

Koçbeyli köyünde vatandaşlarla bira araya gelerek onları dinleyen Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, DSİ Genel Müdürlü görevinde yaptığı çalışmalardan bahsetti.  Özkaldı konuşmalarında şu ifadeleri yer verdi;  “Çay İlçe Başkanımız Bolvadin teşkilatımız parti yönetiminden diğer arkadaşlarımızla çay ilçemizin köy ve beldelerine ziyaretlerde bulunduk sorun ve sıkıntıları yerinde dinledik ayrıca siz vatandaşlarımızın arasın da olmaktan çok mutluyum ve kalabalık güçlü bir toplumla karşılandığımdan dolayı ayrıca teşekkür ederim.”  

 

HİZMETTE AYRIM YAPMADIK VE YAPMAYACAĞIZ

“Bolvadin, Çay, Emirdağ,  ayrımı kesinlikle olmaz” diyerek konuşan Özkaldı, bu yörenin evladı olduğunu ifade etti. Özkaldı, “Hepimiz Afyonkarahisar’lıyız bu yörelere hizmet etmek boynumuzun borcudur. Devlet Su işleri Genel Müdürü olarak görev yapıyordum 10 Şubat itibariyle istifa ettik ve siyasete atıldık. Devlet su işlerinin her kademesinde görevler aldık. Ekmeğini yediğimiz suyunu içtiğimiz memleketimize Afyonkarahisar’ımıza ilçe ayrımı yapmadan projeler hazırlayıp çalışmalar üretiyoruz. Afyonkarahisar’ımız daha iyilerine layık, devletin imkanları da bellidir” şeklinde konuştu.

 

BUNDAN SONRA MECLİSTE ÇALIŞACAĞIZ

“Bundan sonrada inşallah siyasette elimizden gelen gayreti göstereceğiz” diyen Milletvekili Adayı Akif Özkaldı, şöyle devam etti; “Koçbeyli Köyünde sayın eski bakanımız Veysel Eroğlu ile birlikte çok hizmetler yaptık bundan sonra sizlerin Göletlerin ide bizler yapacağız. Sulamalarınızı yapacağız suyla ilgili ihtiyaçlarınızı biz yapacağız. Sadece su işleri değil bundan sonra Allah nasip ederse milletvekili olursam sizlerin neferi olacağım dedi.  Ne yapılması gerekiyorsa hep birlikte yapacağız Bugüne kadar bizleri partimizi desteklediğiniz için Koçbeyli köyünde çok büyük oy oranımız var. Bizleri büyük sevgiyle coşkuyla karşıladığınız için tekrar teşekkür ediyorum.” Özkaldı önceden verilmiş olduğu bir sözünü de yerine getirerek vatandaşlarla birlikte Koçbeyli göledini yerinde inceldi. Özkladı, “Gölet inşaatında vatandaşa söz vermiştim geldim sözümü tuttum” dedi.

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi