MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKALDI, “AFYONKARAHİSAR’A SON 13 YILDA YATIRIM YAĞDI”

Afyonkarahisar merkeze bağlı mahalle, köy ve belde ziyaretlerini sürdüren AK Parti Milletvekili adayları Akif Özkaldı ve Remziye Sıvacı, Karaaslan köyü ile Nuribey ve Sülümenli beldelerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerde konuşan Özkaldı, “Son 13 yılda Afyonkarahisar’ımıza yatırım yağdı ve yağmaya da devam edecek” dedi.

7 Haziran seçimlerini bütün hızıyla sürdüren AK Parti Milletvekili adayları Akif Özkaldı ve Remziye Sıvacı, köy ve belde ziyaretleri kapsamında Karaaslan köyü ile Nuribey ve Sülümenli beldelerine giderek, seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdiler. İlk olarak Karaaslan köyünü ziyaret eden Milletvekili adayları, vatandaşların büyük bir ilgisiyle karşılandılar. Yeni Türkiye yolunda Karaaslan köyü sakinlerinden destek isteyen Milletvekili adayları, “ Yeni Türkiye’yi birlikte inşa edeceğiz. Sizlerin desteği ve duası ile 7 Haziran seçimlerinde Afyonkarahisar’da 5-0 ve ülke genelinde 400 milletvekili sayısına ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

YENİ TÜRKİYE’Yİ BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

Karaaslan Köyüne projelerle gelenMilletvekili adayı Özkaldı, tarım alanında suyun çok önemli olduğuna değindi. Karaaslan köyünün sorunlarına çözüm üreteceklerini anlatan Özkaldı, “Sizlerin desteği ve duası ile seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Sorunlarınızın çözüme kavuşması konusunda üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırım. 2002 yılından bu güne kadar ülkemizde süren siyasi istikrar ekonomik ve yatırımlar anlamında ülkemiz gelişme kaydetti. Sizlerin bizeler olan güveni ve desteği 2023, 2053, 2071 hedeflerine birlikte ulaşmamızı sağlayacak. Yeni Türkiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz” diyerek konuştu.

 

BELDELERİMİZE BÜYÜK YATIRIMLAR YAPTIK

Karaaslan köyünün ardından Nuribey ve Sülümenli beldelerine geçen milletvekili adayları, beldelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet ettiler. Nuribey ve Sülümenli’ye daha önce bürokrat olarak geldiğini hatırlatan Özkaldı, şimdi ise Milletvekili adayı olarak geldiğini dile getirdi. DSİ Genel Müdürlüğü görevi boyunca beldelere büyük Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile birlikte büyük yatırımlar yaptıklarını vurgulayan Milletvekili adayı Özkaldı, bu yatırımlardan Nuribey ve Sülümenli beldelerininde nasiplendiğini hatırlattı. Gölet, taşkın koruma, kapalı ve atık su arıtma tesisleri gibi bir birinden önemli yatırımları beldelere kazandırdıklarını söyleyen Özkaldı, şöyle konuştu; “Afyonkarahisar’ın her köyüne, her beldesine ve her ilçesine yatırım götürdük ve götürmeye de devam edeceğiz. 29 yıllık idarecilik tecrübemizi TBMM’sinde hizmete ve yatırıma dönüştürmeye devam edeceğiz. Güçlü bir Afyonkarahisar Güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.”

 

SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YAŞANDI

Nuribey ve Sülümenli beldelerindeki ziyaretlerde konuşan Milletvekili adayı Remziye Sıvacı, yıllardır hekim olarak görev yaptığı Afyonkarahisar’a Milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi. AK Parti hükümetleri ile başlayan değişimlerin en çok sağlık alanında yapıldığını anlatan Sıvacı, “Artık insanlarımız istedikleri hekime ve hastaneye gidip muayene olabiliyorlar. Vatandaşlarımız hastane ve eczane kuyruklarında beklemek zorunda kalıyorlardı. Hastanın yanında birkaç kişi daha gidip kimi doktor sırasına kimi ilaç sırasına geçiyordu. Ama şimdi istediğin hekimi seçebiliyor ve muayene olabiliyorsun. Telefonla bile randevu alarak tedavini olabiliyorsunuz. Kısacası sağlıkta ki bu köklü değişim vatandaşımıza yaradı” dedi.

 

SEÇİM BÜROLARININ AÇILIŞLARI YAPILDI

Milletvekili adayları Sıvacı ve Özkaldı, Nuribey ve Sülümenli beldelerinde seçim bürolarının açılışlarını vatandaşlarla birlikte yaptı. Milletvekili adayları Akif Özkaldı ve Remziye Sıvacı’nın ziyaretlerine İl Yönetim kurulu Üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve yönetimi, il genel meclis üyeleri ile partililer eşlik etti.

 

Editör: Haber Merkezi