MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKAL, SEÇİM ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

1 Kasım seçimleri öncesi çalışmalarını merkezde sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Hatice Özkal, Tacıahmet, Fakıpaşa, Ali İhsan Paşa ve Akmescit mahallesindeki bayanlarla bir araya geldi. Daha sonra mahallelerde kapı kapı dolaşan Özkal, pazaryerini ve Merkeze bağlı köyleri ziyaret etti.

 

Seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren Milletvekili adayı Hatice Özkal, merkeze bağlı mahallelerdeki bayanlarla bir araya geldi. Taş Medresede Tacıahmet, Fakıpaşa ve Akmescit mahallelerinde ikamet eden bayanlarla kahvaltı da buluşan Milletvekili adayı Özkal, bayanların yoğun ilgisiyle karşılandı. Kahvaltıya katılan bayanlarla sohbet eden Özkal, bayanların taleplerini dinledi. Toplantıda konuşan Özkal, “Kadınlarımızın toplumumuzdaki artan yeri ve değeri ile birlikte siz kadınlarımıza ve milletimize hizmetkâr olmak için üzerimize milletin vekili olma sorumluluğunu alarak elimizi taşın altına koyduk. Milletimizin birlik, kardeşlik ve istikrar’a tekrar ulaşması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. 7 Hazirandan sonra milletimizin içine çekilmeye çalışıldığı zor durumları düzeltmek adına mahallelerimizdeki bayanlarımızın desteklerini bekliyoruz. İnşallah 1 Kasım seçimleri ülkemiz, milletimiz ve İslam coğrafyası için hayırlı sonuçlar getirsin” dedi.

 

MAHALLELERDE EV ZİYARETLERİ YAPILDI

Bayanlarla düzenlediği toplantı sonrası Tacıahmet, Fakıpaşa, Akmescit ve Ali İhsan Paşa mahallelerin de ev ziyaretleri yapan Milletvekili adayı Özkal, kapı kapı dolaşarak 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi. Mahallelerdeki ev ziyaretlerinde bayanlardan yoğun ilgi gören Özkal, talepleri dinleyerek not aldı. AK Parti’nin son 12 yıldır Türkiye’yi geliştirmek için bir çok projeyi hayata geçirdiğini duyuran Özkal, “Milletimizin partimize olan desteği, yatırım ve hizmetleri devamı olacaktır. Allah (C.C) yolumuzu açık etsin” diyerek konuştu. Mahallelerdeki ev ziyaretlerinin ardından pazaryerini gezerek esnafa hayırlı işler dileyen Özkal, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesinden bahsetti. Özkal, beyannamede esnaf ve sanatkara yönelik yapılacak desteklerinde yer aldığını söyledi.

 

YEM VE GÜBREDE KDV ALINMAYACAK

Merkez’deki çalışmalarını Kızıldağ ve Değirmendere köyleri ile devam eden Milletvekili adayı Hatice Özkal, buralarda yaptığı konuşmada yeni dönemde yapılması planlanan projelerden bahsetti. Başbakan Davutoğlu’nun seçim beyannamesinde çiftçilere yönelik açıkladığı desteklemelere değinen Milletvekili adayı Özkal, gübre ve yemde KDV’nin kaldırılacağını söyledi. Özkal, “Tarım alanında 8 milyon hektar alanda arazi toplulaştırma çalışmaları tamamlanacak. Tarımsal destekler, 190 tarım alt havzasında, iklim, toprak ve topografyanın yanı sıra mevcut su potansiyeli ve bitkilerin su tüketimini dikkate alarak, alt havzalar düzeyinde, bölgesel ve ürün bazında düzenlenme yapılacak. 2015 yılında nakit olarak verilen hibe desteklerinin tutarı 10 milyar liraya ulaşacak. Yemde ve gübrede KDV kaldırılacak. Genç çiftçilere projelerine yönelik 30 bin lira karşılıksız destek verilecek. İşletme büyüklüğü 5 dekar altındaki meyve, sebze, süs bitkisi, ıtri-tıbbiaromatik bitki yetiştiriciliği yapan çiftçilere destekleme ödemesi yapılacak. Maliyetleri düşürmek amacıyla seralara, ticarethane elektrik fiyatı yerine, sulama suyu elektrik fiyatı uygulanacak. Çiftçilerden arazilerini birleştirmek suretiyle büyük ölçekli tarım işletmeleri oluşturanlara özel destekler verilecek” şeklinde konuştu.

 

ÖZKAL’A TEŞKİLAT MENSUPLARI EŞLİK ETTİ

Milletvekili adayı Hatice Özkal’a merkezde yaptığı ziyaretlerde AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk, İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, Merkez İlçe, İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ile teşkilat mensupları eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi