MİLLETVEKİLİ ADAYI BEDER, “YENİ TÜRKİYE’DE İKİNCİ YARI BAŞLIYOR”

 

7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, Bedesten ve Otpazarı Camii esnafını ziyaret etti. Beder, “Milletin gönlünde olamayanlar attıkları iftiralarla gözlerinden de düşüyorlar. Yeni Türkiye’de İkinci Yarı başlıyor” dedi

 

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, seçim çalışmalarını bütün hızıyla sürdürdü. Sivil Toplum Kuruluşlarını, Bedesten ve Ot Pazarı Camii etrafındaki esnafları ziyaret eden Milletvekili adayı Beder, sabah ilk önce Eğitim Bir-Sen 2. Şubesi üyeleriyle sabah kahvaltıya katıldı. Beder, daha sonra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığına geçerek Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun EGEP isimli proje toplantısının basın açıklamasına katıldı.

 

MİLLETİN GÖZÜNDEN DÜŞÜYORLAR

Tüm Ege Bölgesinin bütün illerinde eş zamanlı olarak yapılan basın açıklamasının ardından AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, Bedesten ve Ot Pazarı esnafıyla bir araya geldi. Esnaf ziyaretlerinde konuşan Beder, ekonomi ve istikrar vurgusu yaparak şunları kaydetti; “Afyonkarahisar’a ve Türkiye’ye yaptıklarımızı görmeyenler, esnafın halkın yanına gidemeyenler, bizlere kirli oyunlar oynuyor ve de bizlere iftiralar atıyor. Gerçekleri göstermemeye çalışanlar her seferinde mahcup olurken, her gün biraz daha fazla telaşlanıyor ve hırçınlaşıyor aksine daha da çok milletin gözünden düşüyorlar. Zaten onlar milletin gönlüne girememişlerdi. Bu telaşın yaklaşmakta olan 7 Haziran seçimlerinde kendilerine hiçbir fayda vermeyeceği aşikârdır. Ne medya yönlendirmeleri, ne ısmarlama anket sonuçları ne de kendinden başka hiç kimsenin kanaatini etkileyemeyen sözde kanaat önderleri sağduyulu insanların oluşturduğu birlikteliğin önünde duramayacaktır” dedi.

 

BİRİLERİ GERÇEKLERİ GÖRMEK İSTEMİYOR

Daima Adalet daima kalkınma sloganıyla ikinci yarıya 7 Haziran’dan sonra başlayacaklarını belirten AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, yine, yeniden tek başına iktidar olacaklarını söyledi. AK Parti iktidarının milletin bağrından çıktığının altını çizen Beder, şöyle devam etti; “Kararlı duruş, cesaretle olayların üzerine yürümek, analiz etmek, stratejik ve sistematik çalışma ile Türkiye, kendi öz evlatlarından hem bölgesine hem dünyaya bir lider, hem de bütün devletlerin övgüyle söz ettiği yıldızı parlayan bir ülkeye ‘Yeni Türkiye ve ikinci yarı’ ismini verdi. Milletimiz verdi. Kabahatimiz günahımız neydi bizim. Sandığa gidip oy vermek mi, alın teriyle para kazanmak mıydı? Bu vatanı ve insanımızı sevmek miydi günahımız? AK Parti iktidara gelince ne değişti de Türkiye bir anda hem ülke hem de dünya gündeminde zirve yaptı. Geçmişte, yaşanmış olan bütün olumsuzlukları unutmadan, geleceğimize emin adımlarla yön vermek gayreti içerisindeyiz. Yüzümüz de, alnımız da şimdiye kadar hep ak oldu. Nerelerden nerelere geldik. Birileri gerçekleri görmek istemiyor. Ama biz ülkemizi daha ileriye taşımak için hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü bizler sizlerin hizmetkârıyız.” Milletvekili adayı Av. Fatih Beder’e ziyaretlerinde İl Yönetim Kurul üyeleri, Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser ve yönetimi, il genel meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi