MİLLETVEKİLİ ADAYI BEDER, ÇOBANLAR’’DE KÖYLERİ ZİYARET ETTİ

 

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, Çobanlar ilçesindeki seçim çalışmalarının ardından ilçeye bağlı Kocaöz Beldesi, Kale, Göynük ve Akkoyunlu köylerini ziyaret ederek devam etti. Ziyaretlerinde Beder’e vatandaşlar yoğun ilgi göstererek, “Her zaman AK Partinin yanındayız” dediler.

 

7 Haziran 2015 Seçim çalışmalarını Çobanlar ilçesinde sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Fatih Beder, Kocaöz Beldesi, Kale, Göynük ve Akkoyunlu köylerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Köy ziyaretleri arasındaki mesafelerde tarlalarda haşhaş çapasında çalışan kadınlara misafir olup kolaylıklar dileyen Beder, ikramlarda bulundu. Köy ziyaretlerinde çocukların büyük sevgisiyle karşılaşan Beder, çocuklara da çikolata ve balon dağıttı.  Ayrıca yapımı devam eden Göynük Gölet’inin çalışmaları hakkında bilgiler alan Fatih Beder, Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Vesysel Eroğlu’nun Afyonkarahisar’ı hem Yeşilhisar hem de Gölet ve Barajlarla donattığını söyledi.

 

HER ZAMAN HAKKIN VE HALKIN YANINDA OLDUK

Çobanlar’daki köy ziyaretlerinde vatandaşlarla sohbet eden Beder, “Köylü milletin efendisidir. AK Parti sizlerin her zaman efendisi değil hizmetkarı oldu” dedi. 7 Haziran 2015 tarihinde Türkiye’nin tarihi için çok önemli bir seçim olacağını belirten Milletvekili adayı Beder, “Ülkemiz için, Ülkemizin yönetimini belirleyecek konumu için siyasi dengelerin ve taşların yerine oturması için çok önemli ve çok hassas bir seçimden geçeceğiz. Bizler bugün sizlere kendimizi tanıtmak, yapacağımız projeleri anlatmak amacı ile aranızdayız. Sizlerle birlikte bu 7 Haziran seçim sürecini Allahın izni ile çok büyük başarıyla gerçekleştireceğimize yürekten inanıyorum. Çobanlar’da ve Afyonkarahisar’da hedefimiz belli. İnşallah yüzde 75 oyla ilimizde birinci parti olacağız. TBMM’ye de 5 vekil göndereceğiz. AK Parti hükümetlerinin her zaman halkın ve hakkın yanında oldu ve olmaya da devam edecek. Çobanlar ilçemizi, Kocaöz Beldemizi ve köylerimizi daha da geliştirmek için çalışacağız ” ifadelerini kullandı. Milletvekili adayı Beder’e ziyaretlerinde İlçe Başkanı Cengiz Ceylan, Belediye Başkanı Salih Alaka, İl Genel Meclis üyesi Ali Altuntaş, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile partililer eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi